פורסם: 17/08/2008 - 19:27
נושא ההודעה: OT לחלוטין: מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ דגל של שודדי ים?
|
|
אחרי שכל כך הרבה פעמים קראו לי "פיראט" בגלל שאני משתמש בלינוקס ותוכנה חופשית - אני כבר הרבה זמן חושב לעצמי .. למה לי ללכת נגד ..
לכן אני מחפש דגל של פיראטים שניתן לתלות אותו על הרכב .
ראיתי כזה (די מזמן בצרפת) אבל מישהו אולי יודע איפה יש כאלו דברים בארץ ?
- דורון
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 17/08/2008 - 19:29
נושא ההודעה:
|
|
ואם כבר פיראט אז עד הסוף ..
יתקבלו בברכה גם קישורים לחנויות שמוכרות חרבות .. אוניות (לא שיש לי כסף לקנות אוניית פיראטים .. אבל אולי בעתיד ) ... וכיוצ"ב
- דורון
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 17/08/2008 - 19:53
נושא ההודעה:
|
|
לינוקס? פיראטי? ממש להפך!
רוב העותקים של ווינדווס בארץ פיראטיים, לעומת זאת לינוקס זה חוקי, גם אם אתה מוריד בחינם (חוץ מהפצות מסויימות שעולות כסף, אבל הם במילא לא שוות את זה. יש בחינם, לא תיקח?)
_________________ תקנו אותי אם אני טועה\מטעה. גם אני בן־אדם ועושה טעויות לפעמים, כמו כל אחד.
סתם עוד בלוג: http://doom.co.il
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 17/08/2008 - 20:00
נושא ההודעה:
|
| el.il : | לינוקס? פיראטי? ממש להפך!
רוב העותקים של ווינדווס בארץ פיראטיים, לעומת זאת לינוקס זה חוקי, גם אם אתה מוריד בחינם (חוץ מהפצות מסויימות שעולות כסף, אבל הם במילא לא שוות את זה. יש בחינם, לא תיקח?) |
אתה לא צריך להסביר לי ..
אבל זה מה שטוענים על משתמשי הלינוקס ולי אין בעיה להסתובב עם דגל של פיראטים (זה אפילו נראה לי חמוד .. ) .
- דורון
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 17/08/2008 - 20:02
נושא ההודעה: Re: OT לחלוטין: מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ דגל של שודדי
|
| Anonymous : | אחרי שכל כך הרבה פעמים קראו לי "פיראט" בגלל שאני משתמש בלינוקס ותוכנה חופשית - אני כבר הרבה זמן חושב לעצמי .. למה לי ללכת נגד ..
לכן אני מחפש דגל של פיראטים שניתן לתלות אותו על הרכב .
ראיתי כזה (די מזמן בצרפת) אבל מישהו אולי יודע איפה יש כאלו דברים בארץ ?
- דורון |
יש דברים שפשוט קונים דרך ebay, זה אחד מהם..
http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37.l1313&satitle=pirate+flag&category0=
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 17/08/2008 - 20:53
נושא ההודעה:
|
| Anonymous : | | el.il : | לינוקס? פיראטי? ממש להפך!
רוב העותקים של ווינדווס בארץ פיראטיים, לעומת זאת לינוקס זה חוקי, גם אם אתה מוריד בחינם (חוץ מהפצות מסויימות שעולות כסף, אבל הם במילא לא שוות את זה. יש בחינם, לא תיקח?) |
אתה לא צריך להסביר לי ..
אבל זה מה שטוענים על משתמשי הלינוקס ולי אין בעיה להסתובב עם דגל של פיראטים (זה אפילו נראה לי חמוד .. ) .
- דורון |
אל.איל. היקר, צר לי, אתה שוב לא מבין את השפה. דורון אופק הוא אחד הגורואים של הלינוקס בארץ (דורון, מתנצל אם הבכתי אותך במחמאה לעיל). זה ההומור הפנימי. למשל אני פעיל בעולם נכים וטוען שהנכות זה תוצר חברתי ולא תוצר רפואי או פרטני. אבל אם כבר אומרים עליי שאני נכה, אז אני לוקח את זה עד הסוף ומצהיר שאני נכה מוצהר. למשל יש לי חולצה עם סמל נכה אבל בצורה אחרת - הנכה נראה כאילו שהוא נפל על הראש והעגלה ריקה.
דורון, אין חולצה עם פינגווין שלובש משהו שמכסה עין? רעיון טוב, לא?
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 17/08/2008 - 20:57
נושא ההודעה:
|
תחפושת גאונית לפורים!
דורון, אני בזאת ממנה אותך לג'וני דפ הבא!
ובקיץ הבא - שודדי הקריביים 4 בכיכובו של דורון! 
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 17/08/2008 - 21:38
נושא ההודעה:
|
פיראטים היו קהילות ימאים שחיו מחוץ לחוקי האימפריה ולמונופולי הסחר שלה וחלקו תוצרי עבודה באופן שווה.
אז אולי יש מצב, אם מוכנים לקבל תיאור פשטני ואידילי במקצת...
ולמי שיצביע על כך שעולמם החברתי של הפיראטים לא היה כה אידילי, טוב, גם לקהילות התכנה החופשית יש הרבה במה להשתפר 
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 17/08/2008 - 21:52
נושא ההודעה:
|
אני מניח שתוכל למצוא את זה בחנויות לתחפושות וכו'. אני אבדוק בר"ג בשבוע הקרוב כשאהיה שם, יש איזו חנות שיכול להיות שיש לה.
ואגב, אם ב"אביזרי רכב" עסקינן, היום, בזמן שהייתי תקוע בפקק (...) חשבתי כמה יהיה נחמד מדבקה שקופה עם אחד הלוגואים של TUX מ SVG (זה עם כל הוריאציות השונות שלו, שכולן ברמה גראפית מאוד גבוהה) עם כיתוב "powered by Linux".
בתחנה המרכזית הישנה בת"א יש חנות דפוס זולה שעושה כאלו מדבקות לפי הזמנה - אולי אני אזיז את הישבן לשם ובאמת אעשה זאת 
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 17/08/2008 - 21:54
נושא ההודעה:
|
נ.ב.
למה שפשוט לא תיקח לוגו שאתה אוהב ותעשה הדפס בעצמך בחנות שעושה הדפסים? פחות כאב ראש, והרבה יותר חופש יצירתי כיאה לפיראט 
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 17/08/2008 - 22:11
נושא ההודעה:
|
"פיראטים הם אנשים שתוקפים אניות, אנשים שמשתפים תכנה הם שכנים טובים" - ריצ'רד סטולמן
http://www.youtube.com/watch?v=b3uX5XwdN_8
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 17/08/2008 - 22:58
נושא ההודעה:
|
| yoelion : | | Anonymous : | | el.il : | לינוקס? פיראטי? ממש להפך!
אתה לא צריך להסביר לי ..
- דורון |
אל.איל. היקר, צר לי, אתה שוב לא מבין את השפה. דורון אופק הוא אחד הגורואים של הלינוקס בארץ (דורון, מתנצל אם הבכתי אותך במחמאה לעיל). זה ההומור הפנימי. למשל אני פעיל בעולם נכים וטוען שהנכות זה תוצר חברתי ולא תוצר רפואי או פרטני. אבל אם כבר אומרים עליי שאני נכה, אז אני לוקח את זה עד הסוף ומצהיר שאני נכה מוצהר. למשל יש לי חולצה עם סמל נכה אבל בצורה אחרת - הנכה נראה כאילו שהוא נפל על הראש והעגלה ריקה.
דורון, אין חולצה עם פינגווין שלובש משהו שמכסה עין? רעיון טוב, לא? |
יואל, אתה תותח 
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 17/08/2008 - 23:00
נושא ההודעה: דורון הנה משהו שאתה יכול לשים על מכסה המנוע אם אתה כבר בקטע
|
יש אתר שנקרא skulls unlimited
פראפרזה על בוקרים ששמים ראש של פר על הג'יפ...
למי שלא הבין זה גולגולת של פינגווין
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 17/08/2008 - 23:27
נושא ההודעה:
|
אני מקווה שזה קישור לסצינה מהסרט של מונטי פייתון, פשוט אין לי פלאש בדפדפן הזה, ולכן אני אדמיין לעצמי פירטמים מתקיפים את הביניין
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 17/08/2008 - 23:55
נושא ההודעה: ואם אנחנו כבר בקטע של גולגלות של פינגווינים
|
הכנתי בשבילך שילוב מעניין דורון, בשתי ווריאציות... פינגווין פיראט עם רטיה ובלי רטיה....

|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |
|
|