פורסם: 02/12/2006 - 16:38
נושא ההודעה: מסקנות מן השבועיים האחרונים
|
|
בהם אני מנסה להשתכשך במימיה הצוננים של קהיליית לינוקס.
הגעתי למסקנה אחת הרת אסון, לצערי מערכות ההפעלה של לינוקס טרם
עברו את השלב בו מערכת הפעלה מבשילה ומתאימה עצמה לכל משתמש ומשתמש
באשר הוא. יקפצו כאן ויגנו על לינוקס מכל וכל, ואני אטען מנגד, שהרעיון בקוד פתוח וחופשי הוא נהדר. כל עוד אתה מצליח להתאים את עצמך לדרישות החברה.
ואספר לכם על מה אני מדבר.
התקלות בהן נתקלתי בשבועיים האחרונים בהם נסיתי להתקין את הפצת אחד ומנדריבה 2007.
1. מערכת ההפעלה לא זיהתה ולא תמכה בחומרה שלי, כגון כרטיס גרפי, כרטיסי רשת אלחוטי ורגיל.
2. עשרות באגים שגרמו לי להתקין מערכות הפעלה שוב ושוב, דברים כגון פתאום נעלם לי הגנום, פתאום אין kde ודברים מן הסוג הזה.
3. אופן אופיס הפך לי את כל התיקיות בעברית לסימני שאלה.
4. אופן אופיס חיבר בין המילים ומשפט של חמש מילים הפכו למילה אחת, משהובסגנוןהזה.
5. תוצאות עלובות בגלישות באתרים עם מוזילה ודפדפנים אחרים שמתפקדים או לא מתפקים על רצונם או יותר גרוע על פי רצונם של אחרים...
6 מערכות מסובכות שדורשות ידע במחשבים שהוא ממעל הממוצע, לך תעדכן מקורות הורדה, תקמפל, תקנפג, תקרנל וכו' וכו'
6.מחק לי את כל הדיסקונקי וחילק אותו לשתי מחיצות.
7. מזהה או לא מזהה את הדיסקונקי כאוות נפשו.
בקיצור אני לא רוצה להלאות אבל המאבק היום יומי שלי במשך שבועיים גבה את מחירו. אני בטוח שיהיה מי שיקפוץ ויאמר, אבל הבעיות שלך לא מהותיות והן ניתנות לפתרון ותוריד את זה ותעשה את זה. להם אומר, אני בטוח שאפשר לפתור את כל הבעיות הללו. אבל העובדה המצערת והנכונה היא שכשאני מתקין וינדוס אני לא נאלץ להתמודד עם הרים וגבעות של מצבים בהם אין לי כל מוצא, ובטח ובטח שאני לא נשאר ער מול אתר וואטסאפ ועושה רפרש על מנת לראות אם איזה מאן דהוא הואיל בטובו לענות לי על שאלתי, ומתאכזב כשאני רואה הודעה בסגנון של חמש שגיאות שעושה משתמש חדש בלינוקס. אני באמת מצטער שכמשתמש חדש בלינוקס אני עושה שגיאות.... או יותר גרוע הודעות שגוערות בי לא לפתוח ענפים חדשים בפורום כי אני יוצר בלגאן.
אז מצטער שהטרדתי ותהנו לכם עם הלינוקס שלכם ותשמרו אותו קרוב קרוב לעצמכם, כי הרי אם יהיו יותר משתמשים אתם כבר לא תהיו מיוחדים כלל ועיקר.
כל טוב
סטף
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 02/12/2006 - 16:43
נושא ההודעה:
|
שא ברכה בכל אשר תבחר 
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 02/12/2006 - 17:02
נושא ההודעה:
|
|
זה בסדר, אני משתמש בלינוקס מאז 99 ואני חושב כמוך. לינוקס עדיין לא ידידותית למי שלא מכיר אותה. העיניין הוא שגם חלונות כזאת, אבל בחלונות, יש לכל העולם יותר ניסיון, ותמיד יש לך שכן. לך תימצא כזה בלינוקס.
עד שלינוקס לא תצליח להתאושש לבד מתקלות (למה, למה xorg לא מנסה לעלות עם דרייבר vesa כאשר הדרייבר שקונפג לא עובד...? זה פתרון שיעבוד ב-90% מהזמן, במקום סתם לא לעלות ולזרוק חצי קישקוש באיזה לוג חסר שם).
העיניין הוא dok, הוא פשוט אבל טכני. גם אצלי סוזה הרסה כמה dok, פשוט כי אני שולף אותם כמו שאני עושה בחלונות.
מה אני אגיד לך, אל תוותר. בסוף תבין את השטויות האלו ולא תבין איך הסתדרת עם חלונות. בינתיים, תשמור פינה ללינוקס, אני חושב שזה ישתלם לך לטווח הארוך.
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 02/12/2006 - 17:08
נושא ההודעה: ואיי כמה שאתה צודק
|
אני חושב שהשתכנעתי אני אתקין שתי מערכות הפעלה ואולי עוד אפתור את הבעיה המעצבנת של madwifi הזה רררר
תודה על העידוד 
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 02/12/2006 - 17:32
נושא ההודעה:
|
|
כמו שאלקוקו אמר, אתה כנראה לא מספיק מכיר את לינוקס כמו וינדוז ולא הגדרת אותה לנוחיותך עדיין
אתה לא יכול להשוות מערכת שאתה מכיר כבר שנים ויודע לטפל בה בכל דבר למערכת שאתה משתמש בה שבועיים
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 02/12/2006 - 20:48
נושא ההודעה: אני מסכים
|
ומודה ומתוודה שזה נכתב ברגע של תיסכול, ונורא רציתי לשתף מישהו.
נורא לא רציתי לעשות זאת, אבל נאלצתי להחזיר את וינדוס במחיצה אחת עם לינוקס.
זאת עד שאלמד להגדיר ולהתמודד עם לינוקס.
שיהיה לי בהצלחה 
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 02/12/2006 - 21:07
נושא ההודעה:
|
|
גם אני פעם הייתי משתמש בחלונות הרבה זמן.
התקנתי לינוקס והיו לי בעיות פה ושם אבל שאלתי ומצאתי פתרון לכל בעייה ועכשיו לינוקס רץ אצלי חלק וללא בעיות ואני מרוצה מהלינוקס הרבה יותר מחלונות.
עכשיו כבר אין לי חלונות ועל המחשב שלי מותקן רק לינוקס.
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 02/12/2006 - 21:33
נושא ההודעה: לינוקס יותר בשלה מחלונות
|
|
אבל כמו כל דבר אחר, צריך להכיר אותה. מי שלא מכיר חלונות יחריב אותה תוך דקות. אם אתה מתקין את התוכנה ולא דואג לעדכן ולשים אנטי וירוס אתה עלול למצוא מערכת נגועה תוך דקות.
אבל גם אם אתה מכיר את חלונות, ואתה צריך לתקן בעיה, אתה עלול למצו את עצמך מתקין את מערכת ההפעלה על בעיה בסיסית.
יכולת התיקון, התפעול והגמישות של לינוקס גדולה עשרות מונים מזו של חלונות, וזה בלי שנגענו בכל השרתים המגוונים שאפשר להתקין על לינוקס - חינם.
היתרון היחיד של חלונות היא שלמדת להתמודד איתה. ברגע שתבין את לינוקס, וזה לוקח הרבה יותר משבועיים ללמוד מערכת הפעלה חדשה, תראה את חלונות כמות שהיא: מערכת סגורה, מוגבלת, מפגרת טכנולוגית ומגעילה לתחזוקה.
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 02/12/2006 - 21:39
נושא ההודעה:
|
|
אני אוהב את אלו שאומרים שלינוקס יותר בשלה מחלונות. כמה חלונות חסר לה...? עוד 10 דקות ב־180 מעלות...?
חלונות בתחום של שולחנות עבודה היא יותר וותיקה. לוקחת אולי עשר שנים ל"לינוקס". התמיכה שלהם בהרבה חומרה היקפית היא מאוד בעייתית (אני יכול לתת דוגמאות פה, תאמינו לי לא חסר). התוכנות הזמינות לפעמים מאוד מוגבלות (טקסט עשיר ב־icq? תוכנית טובה שנותנת אפשרות להעביר טקסט עשיר, שמע ווידאו בין מחשבים? סביבת פיתוח שלא מצריכה לימוד? מערכך סביר של עזרה? כלי תצורה בסיסיים שלא תמיד נמצאים בהפצות?).
תפסיקו לשקר לאנשים, לינוקס לא בשלה לחצי מהמשתמשים הפוטנציאלים עדיין. שכחתם את זה כי אתם כבר יודעים הכל. איזה כיף לכם.
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 02/12/2006 - 23:39
נושא ההודעה:
|
כל כך הרבה מרמור לא שמעתי כבר הרבה זמן
למה לא לנתב אותם לאפיקים נכונים ולעזור (או לפחות לדווח) איפה שנראה שחסר?
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 03/12/2006 - 00:10
נושא ההודעה: Re: אני מסכים
|
| steph1 : | ומודה ומתוודה שזה נכתב ברגע של תיסכול, ונורא רציתי לשתף מישהו.
נורא לא רציתי לעשות זאת, אבל נאלצתי להחזיר את וינדוס במחיצה אחת עם לינוקס.
זאת עד שאלמד להגדיר ולהתמודד עם לינוקס.
שיהיה לי בהצלחה  |
חלק מעניין הקהילה בלינוקס הוא שיש למי לשפוך את הלב.
גם אני בזמנו שפכתי כאן קיתונות של בכי ונהי. זה בסדר  אנחנו איתך.
חומרה בעייתית בלינוקס היא דבר פתיר. יש הפצות שמכילות דרייברים קנינים ועושות בשבילך את העבודה המלוכלכת.
מבחינתי אבן הבוחן לזיהוי חומרה היא קנופיקס (היא מזהה חומרה במקרים רבים מאוד). אם זה עובד שם זה יעבוד בכל מקום בסופו של דבר. תנסה להפעיל קנופיקס אצלך במחשב ותראה אם הכל עובד. משם אם אתה רוצה התקנה קבועה שווה לנסות אובונטו, שגם מכילה דרייברים קנייניים.
בהצלחה, ואל תתייאש. בסוף לינוקס שואבת אותך כי לרוב אין בעיות איתה. (ואם יש, אתה
תגלה שפתרון בעיות בלינוקס מצריך גיגול טוב וסבלנות לקריאת מדריכים או שאלה טובה כאן בווטסאפ).
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 03/12/2006 - 00:18
נושא ההודעה:
|
| elcuco : |
העיניין הוא dok, הוא פשוט אבל טכני. גם אצלי סוזה הרסה כמה dok, פשוט כי אני שולף אותם כמו שאני עושה בחלונות.
|
אם ירדתי לסוף דעתך - נהרס לך DOK עקב "שליפה לא מוגנת?"
בחלונות יש אייקון קטן בפנל המאפשר הסרה בטוחה של DOK.
בסוזה יש על שולחן העבודה אייקון בשם my computer.
הקשה עליו פותחת חלון בו נתונים רבים על המחשב, כולל על ה DOK המעוגנים. הקשה ימנית על אחד מהם מעלה דו-שיח של "שחרור בטוח". אחרי אישור מותר העיגון שלו, וניתן לשלפו ללא כל נזק.
אפשרות נוחה נוספת היא שמוש ב kdiskfree.
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 03/12/2006 - 09:15
נושא ההודעה:
|
|
אני מצידי לא מצליח להבין את עניין הקהילה בלשכנע אותם האנשים הממורמרים להישאר.
הרי הם ימשיכו לקטר, לא ירצו ללמוד וימשיכו להשוות את לינוקס לווינדוז (למרות שזה יהיה כמו להשוות תפוחים לעגבניות).
מי שלא רוצה להתאים את עצמו למערכת הפעלה - שימשיך להשתמש במה שאהוב עליו.
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 03/12/2006 - 10:51
נושא ההודעה:
|
אני משתמש בג'נטו, שלדעת רבים היא מסובכת להתקנה. אישית אני חושב שהרבה הפצות לינוקס דורשות עבודה מעבר למה שהיית משקיע בוינדווס בשביל להתקין ולהגיע להפצה עובדת שמזהה את כל החומרה שלך, מציגה תיקיות בעברית כמו שצריך, מציגה את מחיצת הוינדווס שלך וכו'.
אבל החלק הטוב הוא שברגע שאתה מגיע למצב הזה, העבודה הקשה היא מאחוריך, ומעכשיו יש לך מערכת עובדת שכל הזמן משדרגת את עצמך, ואתה לא צריך לפרמט לעולם. זה נכון לגבי ג'נטו, ולפני ג'נטו השתמשתי באובונטו ונהניתי מכל רגע.
אף פעם לא ניסיתי להשתמש במנדריבה, כשרק התחלתי להתנסות בלינוקס נכנסתי לאתר שלהם, והוא הגעיל אותי, כי הוא נראה ממוסחר יתר על המידה, בכל מינה שם הם מפרסמים הטבות למיניהם לחברי מועדון, וממש לא בא לי להתקין הפצה שבה בעיני המפתחים המשתמש החינמי הוא סוג ב', ולפי מה שראיתי כבר אז, הם גובים כסף בשביל דברים שבאים בחינם. אז אמרתי תודה ולא תודה, והתקנתי את אובונטו, שלפחות נכון לעכשיו, לא מנסים למכור לך כלום. אני חייב לציין שאובונטו זיהתה כמעט הכל out of the box ונשאר לי מעט מאוד לעשות אחרי ההתקנה כדי להגיע למצב של מערכת עובדת במלואה.
בשורה התחתונה, אני לא מנסה לשכנע אותך לחזור ללינוקס, כי לינוקס זאת מערכת הפעלה שאני לא מציע אפילו ל-9 מתוך כל 10 חברים שיש לי. זאת מערכת הפעלה שדורשת משהו מהמשתמש, גם משהו אקטיבי של למידה והבנה מחדש של מערכת אחרת לגמרי ממה שהתרגל אליה ב-10 שנים האחרונות, וגם משהו פסיבי של התמדה והעלמת עין מהחסרונות שלא ניתנים לגישור, כמו התמיכה האומללה במשחקים, והתמיכה הכמעט-לא-קיימת באתרי אינטרנט ישראליים גדולים (אשמת האתרים אם אתה שואל אותי, לא אשמת לינוקס). אני רק מנסה להגיד שאם התאכזבת מהפצה אחת לדעתי כדאי לך לנסות את אובונטו, אולי היא תתאם לך יותר. אני יודע שמבחינת האידיאולוגיה מאחורי ההפצה בלבד אני הייתי מעדיף את אובונטו על גבי הפצה שמנסה לעשות ממך כסף ולמכור לך דברים שמגיעים בחינם בדרך כלל. ההתנהגות ה-sleezy הזאת מתאימה יותר למיקרוסופט מאשר להפצת לינוקס לדעתי 
_________________ ג'נטו - כוח ללא גבולות... http://www.gentoo.org
AMD Athlon XP 3200 @ Gentoo w/ viper-sources 2.6.21-r2, Ext4, KDE 3.5.6
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 03/12/2006 - 12:47
נושא ההודעה:
|
| Anonymous : | אני מצידי לא מצליח להבין את עניין הקהילה בלשכנע אותם האנשים הממורמרים להישאר.
הרי הם ימשיכו לקטר, לא ירצו ללמוד וימשיכו להשוות את לינוקס לווינדוז (למרות שזה יהיה כמו להשוות תפוחים לעגבניות).
מי שלא רוצה להתאים את עצמו למערכת הפעלה - שימשיך להשתמש במה שאהוב עליו. |
לא חסרים כאן סיפורים כאלה. בהרבה מקרים השלבים הראשונים מעט קשים וגוררים תגובות לא אוהדות אשר משתנות אחרי תקופת מה.
יתר על כן מי שטורח לחזור ולהביא משוב (חיובי או שלילי אין זה משנה) ראוי להקשבה ואם הוא ישאר וימשיך לתת משוב אחרי שהבעיה שלו תפתר אז הרווח הוא כפול.
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 03/12/2006 - 12:55
נושא ההודעה:
|
|
למה לגלות כזאת עוינות, אם הוא מתקשה אז צריך לעזור לו, אנחנו לא משכנעים אותו לעשות משהו שהוא לא רוצה לעשות, אלא עוזרים לו לפתור בעיות בלינוקס...
אני מכיר את הייאוש, לי אישית היו שלושה סבבי לינוקס: לפני בערך 7 שנים התקנתי סלקוור, ואז אפילו התקנה הייתה משימה קשה. אחרי שסוף סוף עברתי את ההתקנה, הגעתי לשורת הפקודה, ואמרתי לעצמי "אוקיי, מה עושים עכשיו?". ניסיתי להפעיל את X Windows, לא הצלחתי, והעפתי את לינוקס. 3-4 שנים אח"כ נהייתי סקרן, התקנתי את fedora (לא זוכר איזו גרסה הייתה אז), אבל רוב הזמן ההפצה פשוט שכבה אצלי על ההרד דיסק ולא ממש עשיתי בה שימוש.
ולפני שנה החלטתי שאני חייב לנסות שוב את לינוקס אז התקנתי את אובונטו, ומאז לא הסתכלתי חזרה ואני מבלה 95% מזמן המחשב שלי בלינוקס (עכשיו כאמור ג'נטו ולא אובונטו, אבל אובונטו היא הפצה מדהימה למתחילים לדעתי).
_________________ ג'נטו - כוח ללא גבולות... http://www.gentoo.org
AMD Athlon XP 3200 @ Gentoo w/ viper-sources 2.6.21-r2, Ext4, KDE 3.5.6
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 03/12/2006 - 13:06
נושא ההודעה: אוף
|
|
מבלבל לי
נערך לאחרונה על-ידי steph1 בתאריך 03/12/2006 - 13:11, סך-הכל נערך פעם אחת
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 03/12/2006 - 13:09
נושא ההודעה: אני עוד כאן :)
|
|
"אני מצידי לא מצליח להבין את עניין הקהילה בלשכנע אותם האנשים הממורמרים להישאר.
מי שלא רוצה להתאים את עצמו למערכת הפעלה - שימשיך להשתמש במה שאהוב עליו."
ההכללה הזאת לא כל כך הוגנת, נכון שאני מקטר. אבל לא זזתי מהמחשב כבר כמה ימים כדי להגדיר את הלינוקס שלי שיעבוד כמו שצריך. נכון היו לי די הרבה כשלונות, אבל ממצב שהמחשב לא התחבר לאינטרנט בכבל רשת רגיל, "הצלחתי לשכנע אותו" שגם האינטרנט האלחוטי הוא לא תורה מסיני. אז להגיד שכל מי שמקטר הוא אחד שלא מתאמץ ולא באמת מנסה ללמוד, אלא סתם בא לערוך השוואות בין וינדוס ללינוקס ולהשמיץ, אני חושב שזה לא בהכרח נכון תמיד.
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 03/12/2006 - 13:18
נושא ההודעה:
|
|
מצחיק אבל מה ששובר אותי ב linux זה beryl אני שלושה ימים יושב רק על זה וכלום !
לא הגיוני שיש לתוכנה מסכנה שלושים אלף "howto" שכולם שונים זה מזה.
(אני יודע שזה לא דוגמא לכלום, אבל ה beryl הצליח לעצבן אותי)
linux למתחילים זה באמת לחצוב בסלע, אני עדיין לא רואה את האור בסוף.
מקווה שיהיה בסדר.
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 03/12/2006 - 13:24
נושא ההודעה:
|
לדעתי השגיאה הראשונה שניובים עושים היא שירבוב רגשות לפורום טכני.
אני לא פסיכולוג ואין לי מה לעשות עם רגשות ייאוש או מירמור של אנשים.
(יש מה לעשות, אבל לא בפורום. אולי על כוס קפה וחיבוק)
אם כתבת בהודעתך שהתייאשת, אתה ממורמר ו"אף אחד לא עוזר לי פה" , אלה לא נושאים טכנים שאני יכל להתמודד איתם.
חוץ מזה שזו בחירה שבחרת, ואני מכבד אותה. (ולכן התגובה הראשונה שלי)
אז כמו שכתבתי :
בהצלחה בכל דרך שתבחר 
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 03/12/2006 - 13:29
נושא ההודעה: לא מסכים איתך
|
משום שההודעה נכתבה באוף טופיק, אם הייתי כותב את זה בפורום מוגדר שבו אני אמור לבקש תמיכה טכנית הייתי מסכים איתך לחלוטין.
Dok כתב למעלה שכל משוב הוא חשוב גם אם הוא לא בדיוק אוהד, זה קצת כמו ללמוד נהיגה אתה מתעצבן שמצפצפים לך מאחור, ואחרי כמה שנים אתה מוצא את עצמך מצפצף לאחרים. אנשים יעברו ללינוקס רק אם הם ידעו שהם לא צריכים להתמודד לבד עם מערכת הההפעלה החדשה שלהם, (אבל מה אני מבין אני הרי רק ניובי  )
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 03/12/2006 - 14:21
נושא ההודעה:
|
אני יודע שאולי אקים עליי קול צעקה בדבריי ובכל זאת,
ניסית רק הפצה אחת (מנדריבה שלא מוכרת לי).
ניסית אולי הפצה אחרת ? אובונטו למשל ? (לייב סידי מגלה לך מהר מאד איך ההפצה מתמודדת עם החומרה של המחשב שלך)
מה גם שלא היית צריך "לרפרש" אם היית מתקין אותה , יש יותר משתמשים ופורומים (לדעתי) אשר היו יכלים לעזור לך.
לגבי "מוכנות לשולחן העבודה":
לדעתי כדאי לעשות תיאום ציפיות מול המערכת שאתה מעוניין להתקין. (שיקולי עלות בהחלט באים בחשבון)
מבחינתי האובונטו בהחלט מוכנה לשולחן העבודה (כל עוד אין לך "דרישות מיוחדות" ממנה)
לדוגמא :
* לא משתמש באופן אופיס. לצפייה בקיבצי אקסל התקנתי gnumeric ולקבצי וורד יש את abiword.
* לא ניתקלתי בשום בעייה עם DOK, נהפוך הוא, הוא זיהה לי MP4 והעתיק לשם קבצים בצורה מצויינת.
ייתרה מזאת, על לפטופ די ישן התקנתי התקנה נקייה , חיברתי כרטיס אלחוטי USB והיא מייד זיהתה רשתות אלחוטיות בטווח, ממש מהקופסה ! (הופתעתי לטובה!)
מייק דה סטורי שורט:
אולי תחליף הפצה ותראה איך היא מתמודדת עם החומרה שלך (ונסה שוב לשאול שאלות)
לא האמנתי שאי פעם ארשום המלצה כזו (סולד ממלחמת הפצות) והנה זה קרה 
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 03/12/2006 - 14:32
נושא ההודעה:
|
|
דווקא ניסיתי להוריד אובונטו, אבל הלינק כל פעם נשבר באמצע ההורדה.
ניסיתי להתקין גם לינספייר ולא הצלחתי, אני עדיין לא יודע למה.
לגבי אופן אופיס, אני ממש לא יכול לוותר עליו, מפני שאני משתמש בכתבן ללימודים שלי ולכתיבת עבודות וסמינריונים, זה יהיה כמו לבקש ממני לקטוע את שתי ידיי.
אבל אני בהחלט פתוח לכל רעיון, ומה שכתבו על מנדריבה באחת ההודעות בשרשור הזה באמת משך את תשומת ליבי, לגבי מיסחורה של ההפצה, ובאמת לא עושה לי טוב לראות את האתר של מנדריבה.
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 03/12/2006 - 14:42
נושא ההודעה:
|
| old_newbe : |
אולי תחליף הפצה ותראה איך היא מתמודדת עם החומרה שלך (ונסה שוב לשאול שאלות)
לא האמנתי שאי פעם ארשום המלצה כזו (סולד ממלחמת הפצות) והנה זה קרה  |
בוא נראה מה החלפת הפצה יכולה להועיל (לקט מהעמוד הראשון של אנשים שהלכו על ההפצה שהמלצת)
http://whatsup.org.il/forum/35873
http://whatsup.org.il/forum/35880
http://whatsup.org.il/forum/35849
ובטח יש שם עוד.
תאמין לי שאני רואה את כל חסרי המזל שנתקלים בבעיות עם אובונטו ורחמי גוהים אבל עדיין אני מכבד את בחירתם ונותן את הקרדיט לקהילה שאמורה לתמוך בהם.
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 03/12/2006 - 14:42
נושא ההודעה:
|
|
נשמע לי כאילו אתה בדרך הנכונה, אז אל תתיאש עכשיו!
השעות עבודה ישתלמו בסוף, לא רק שתבין יותר ותדע יותר גם תיהיה לרשותך מערכת הפעלה גמישה, יציבה, ומותאמת לצריכך האישיים.
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 03/12/2006 - 14:54
נושא ההודעה: תודה :)
|
|
אני רושם התקדמות משמעותית בשעות האחרונות.
יש לי כבר אינטרנט אלחוטי ולא אלחוטי, הצלחתי להציל את הקבצים שלי.
להתקין אופן אופיס נורמלי שיודע לזהות את הקבצים שלי.
עכשיו אני גולש לי בסבבה באתר של וואטסאפ עם הדפדפן החדש שלי אופרה, והחיים יפים.
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 03/12/2006 - 15:05
נושא ההודעה:
|
|
עריכה :
נפלא !
DOK ! אני חוזר בי.
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 03/12/2006 - 15:15
נושא ההודעה:
|
|
האמת היא שמ"אחד" הכל התחיל. חפשתי הפצה של מנדרייק (היה פעם לחבר), והגעתי לאתר של אחד, בשולחני הכל היה בסדר אבל הנייד החליט לעשות צרות. בכל מקרה אני לא רוצה לגרור אתכם למלחמת הפצות, בטח שלא עכשיו אחרי שכבר התמודדתי עם הבעיות הרציניות יותר. אבל אני בהחלט אוריד לי live cd.
תודה
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 03/12/2006 - 15:34
נושא ההודעה:
|
| steph1 : | האמת היא שמ"אחד" הכל התחיל. חפשתי הפצה של מנדרייק (היה פעם לחבר), והגעתי לאתר של אחד, בשולחני הכל היה בסדר אבל הנייד החליט לעשות צרות. בכל מקרה אני לא רוצה לגרור אתכם למלחמת הפצות, בטח שלא עכשיו אחרי שכבר התמודדתי עם הבעיות הרציניות יותר. אבל אני בהחלט אוריד לי live cd.
תודה |
יש את מנדריבה ONE 2007 עם KDE ומספר דיסק 7 שגם לייב סידי וגם כוללת ממשק עברית
(והרבה שאלות במהלך העליה).
היא כוללת דרייברים לא חופשים ובגלל זה יהיה לך הסכם שימוש.
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 03/12/2006 - 18:15
נושא ההודעה: Re: לא מסכים איתך
|
| steph1 : | משום שההודעה נכתבה באוף טופיק, אם הייתי כותב את זה בפורום מוגדר שבו אני אמור לבקש תמיכה טכנית הייתי מסכים איתך לחלוטין.
Dok כתב למעלה שכל משוב הוא חשוב גם אם הוא לא בדיוק אוהד, זה קצת כמו ללמוד נהיגה אתה מתעצבן שמצפצפים לך מאחור, ואחרי כמה שנים אתה מוצא את עצמך מצפצף לאחרים. אנשים יעברו ללינוקס רק אם הם ידעו שהם לא צריכים להתמודד לבד עם מערכת הההפעלה החדשה שלהם, (אבל מה אני מבין אני הרי רק ניובי ) |
לדעתי בלינוקס צריך לפתוח גם פורום לתמיכה נפשית בנוסף לתמיכה תכנית, כי אחרת באמת שאפשר להשתגע. אבל מצד שני, גם מחלונות אפשר להשתגע.
אל תתיאש כ"כ מהר, בסוף כשהכל עובד בסדר אז תגלה שזה ממש כיף לריב עם דברים כדי שיעבדו ופתאום נהיית ריקנות מוזרה ואז מתחילים להרוס דברים מרצון
ואני אסיים במשפט:
"אוהבים אותך steph1"
(אחרי הכל זה מה שרצית לשמוע לא?)
|
|
|
| חזרה לתוכן הדיון |
|
|