ווטסאפ - לינוקס, BSD, קוד פתוח ותוכנה חופשית בעברית. Whatsup - Linux, BSD, open source and free software in Hebrew

 
 
  כניסת חברים · רישום · שכחתי סיסמה  
tux the penguin
תגובה לנושא
צפיה בנושא הבא Printable version התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות צפיה בנושא הקודם
עמיחי_נלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 21/05/2006 · הודעות: 31 ·
 

הודעה פורסם: 10/07/2006 - 22:04
נושא ההודעה:

אז אובונטו איט איס...
אנחנו צריכים משהו כמו קנופיקס רק לא livecd...

_________________
סיכומונה - אתר הסיכומים החופשי
www.sikumuna.co.il

CAT+4=9?

עמיחי ניידרמן Smile
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
nadavvinלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 08/12/2003 · הודעות: 7065 ·
 

הודעה פורסם: 10/07/2006 - 22:46
נושא ההודעה:

עמיחי_נ :
אז אובונטו איט איס...
אנחנו צריכים משהו כמו קנופיקס רק לא livecd...


מה רע באובונטו?
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית ביקור באתר המפרסם Yahoo Messenger MSN Messenger מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
עמיחי_נלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 21/05/2006 · הודעות: 31 ·
 

הודעה פורסם: 10/07/2006 - 23:18
נושא ההודעה:

שום דבר לא רע באובונטו..אני מתכוון שאנחנו צריכים להתקין מערכת שיודעת לקנפג את עצמה בצורה טובה כמו קנופיקס..

_________________
סיכומונה - אתר הסיכומים החופשי
www.sikumuna.co.il

CAT+4=9?

עמיחי ניידרמן Smile
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
nadavvinלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 08/12/2003 · הודעות: 7065 ·
 

הודעה פורסם: 10/07/2006 - 23:44
נושא ההודעה:

אובונטו מקנפגת את עצמה דיי טוב.

הסיבות שאני מציע את אובונטו הם:

מבחינת ממשק עברי טוב יש את ההפצות אחד/מנדריבה דביאן ואובונטו.
סוזה יש ממשק חלקי לא מושלם אבל היא כבדה מידיי (ההתקנה עצמה דורשת זיכרון רב).
פדורה לא בדקתי.

מבין אלו שנשארו דביאן הכי פחות מתאימה (אתה עדיין לא רוצה להפחיד אותם בהתקנה)

אובונטו יותר מעודכן מאחד.

מעדיף את קובונטו.
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית ביקור באתר המפרסם Yahoo Messenger MSN Messenger מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
עמיחי_נלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 21/05/2006 · הודעות: 31 ·
 

הודעה פורסם: 11/07/2006 - 01:42
נושא ההודעה:

אוקיי אני חושב שנלך על אחת מהפצות ה X-בונטו Very Happy

_________________
סיכומונה - אתר הסיכומים החופשי
www.sikumuna.co.il

CAT+4=9?

עמיחי ניידרמן Smile
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
אורח · ·
 

הודעה פורסם: 11/07/2006 - 02:26
נושא ההודעה:

תתקין את כל האפשרויות שיש לך שאתה חושב שהם מתאימות(אחד,אובונטו,xubuntu), למרות שאני לא חובב KDE, התרגום שלו לעברית מעולה, אז כדי באמת להציץ בו.
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
nadavvinלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 08/12/2003 · הודעות: 7065 ·
 

הודעה פורסם: 11/07/2006 - 13:34
נושא ההודעה:

רק לא לשכוח להוריד את משתמשי התלמידים מקבוצת admin

אתה הרי לא רוצה שתיהייה להם גישה לרוט.
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית ביקור באתר המפרסם Yahoo Messenger MSN Messenger מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
עמיחי_נלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 21/05/2006 · הודעות: 31 ·
 

הודעה פורסם: 11/07/2006 - 14:24
נושא ההודעה:

חח..זה הדבר הראשון בערך שאמרנו למנהלת שלנו..שהתלמידים יכולים לנסות להרוס את המערכת..אבל הם יתייאשו די מהר..(בניגוד לווינדוס שזה דקה 2 עבודה).

_________________
סיכומונה - אתר הסיכומים החופשי
www.sikumuna.co.il

CAT+4=9?

עמיחי ניידרמן Smile
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
nadavvinלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 08/12/2003 · הודעות: 7065 ·
 

הודעה פורסם: 11/07/2006 - 14:37
נושא ההודעה:

אני לא יודע מה איתך אבל אני לא יודע איך הורסים את וינדוס גם אם יתנו לי חצי שעה.

וינדוס נועלת את הקבצים שהיא משתמשת כך למשל אי אפשר למחוק קבצי DLL מסיסתם אלא אם הם לא בשימוש כרגע.

תוספת:
עזוב נזכרתי ברג'יסטרי
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית ביקור באתר המפרסם Yahoo Messenger MSN Messenger מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
עמיחי_נלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 21/05/2006 · הודעות: 31 ·
 

הודעה פורסם: 11/07/2006 - 17:02
נושא ההודעה:

תראה...אם אני רוצה להיות מתוחכם ולהתאים את עצמי לתוכנית הלימודים בבצפר אז אני כותב תוכנה בפסקל שמשתמשת בפקודה assign שיוצרת קבצים במחיצות... כמה לולאות ותוך 2-3 דקות יש תוכנה שמייצרת מספר די גדול של קבצים..עכשיו..
עכשיו..יום אחד העלנו השערה שהכונן רשת המשותף לכל המחשבים פועל בצורה שבה כל מחשב תורם אחוז מסויים מהארדיסק לטובת המחיצה המשותפת (אחרי ששמנו לב שקבצים מסויימים נעלמים כשמחשב מסויים נכבה).
אז החלטנו שאת התוכנה החביבה הזאת נריץ על הכונן רשת כדי לגרום להנאה מירבית מהתוצאה (את התוכנה הראשונה הזאת כתבתי בVB כי זה מה שלמדנו באותו הזמן ורציתי להתאים את עצמי לתכני הלימוד).
יום אחרי באו אלי בצעקות שכל הרשת של בית הספר נפלה ושכל המחשבים של בצפר מלאים בקבצי זבל.
5 דקות עבודה הפילו קרוב ל100 מחשבים Very Happy.

ואם אתה רוצה אז תמיד יש את הפקודה החביבה של kill בVB ואפשר להפעיל אותה על c:/windows/win.com והמחשב לא יעלה יותר עד שמישהו יעבור ויסדר את זה..אם תנסה את זה על 100 מחשבים אז זה מתחיל להיות נחמד.

וגם יש את השטויות האחרות במחשבים
1. לעשות פרינט סקרין של הדסקטופ ולהפוך את התמונה הזאת לרקע, אחרי זה צריך לגרור את כל התיקיות בדסקטופ מחוץ לטווח ראייה (גוררים את כל התיקיות שמאלה, אז יוצרים עוד תיקייה חדשה באמצע המסך ועושים ctrl+a וגוררים גם אותה ביחד עם שאר התיקיות שמאלה ואז אי אפשר בכלל לראות זכר לשאר התיקיות...כמובן שיש צורך למחוק את התיקייה הזמנית הזאת אחרי התהליך), כל אחראי המחשבים אצלנו בבצפר התקשו להבין למה הם לוחצים על האייקונים ואף אחד מהם לא מגיב Laughing

2.בבתי ספר שהמחשבים נמצאים על שולחנות ארוכים עם מחשבים בכל צד הכי מצחיק זה להצליב חוטים בין כל מני מחשבים(מקלדת..עכבר..מסך) ולראות אנשים משתגעים...הנאה מובטחת.

3.להתיז עם צינור כיבוי בכניסה של המעבדת מחשבים וליצור שלולית ענקית בכל הקומה (זה סתם מצחיק ושורף זמן..תשאלו את גיא- definex)

4.בהרבה בתי ספר יש תוכנה שנקראת בלוקטר שמונעת התקנה של תוכנות אחרות והרצה של כל מני דברים(כולל את האתר שלה), הדרך הכי טובה לעקוף את החסימה שלה על אתרים מסויימים היא ע"י פתיחה שלהם דרך אתרי תרגום לאתרים..בוחרים לתרגם את האתר מאוזבקיסטנית או משהו..המערכת לא מוצאת שום דבר בשפה הזאת ומשאירה את האתר כמו שהוא אבל היא מריצה אותו דרכה..הבלוקטר לא חוסם את האתר.

5.בהמשך לבלוקטר : המערכת גם חוסמת הורדה של קבצים מהאינטרנט..שזה די מבאס.. אבל למזלנו היא רק חוסמת הורדות של IE ולא של FF... תוך שתי דקות שמים את הקוד מקור של FF מקמפלים ותוך הפסקה שלמה יש לך FF והורדות בלתי מוגבלות.

6. לספר לאחראי מחשבים שחלק מהאתר של בצפר פרוץ לגמרי ולהראות לו שבחצי שנה האחרונה עברת על התיקים של כל התלמידים ויכלת לשנות להם את המגמות לימוד Laughing

7.לי במקרה יש את המפתח של הארון תקשורת הראשי בבצפר(פעם אחת הלבורנטית של המחשבים נעלה אותי ואת definex בחדר מחשבים כי היא האשימה אותנו במשהו ולא רצתה שנברח) באותו הזמן ניצלתי את ההזדמנות לקחת את המפתח של הארון תקשורת שהיא השאירה.. במהלך השנה הספקתי כמה פעמים לנתק חוטים אקראיים.


וזהו בגדול.. Very Happy [/b]

_________________
סיכומונה - אתר הסיכומים החופשי
www.sikumuna.co.il

CAT+4=9?

עמיחי ניידרמן Smile
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
nadavvinלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 08/12/2003 · הודעות: 7065 ·
 

הודעה פורסם: 11/07/2006 - 17:59
נושא ההודעה:

טוב אני לא באתי במטרה לעשות נזק אבל הסיבה שיחידה שעקפתי מנגנוני הגנה בוינדוס בבית הספר היא שהיתה מניעה להפעיל ולהתקין תוכניות.

דרך א' - להפעיל בעזרת ויזואל בייסיק או vba במחשבים שאין.

דרך ב' - לשנות סיומות קבצי EXE לscr ואז פשוט מפעילים אותם.
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית ביקור באתר המפרסם Yahoo Messenger MSN Messenger מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
עמיחי_נלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 21/05/2006 · הודעות: 31 ·
 

הודעה פורסם: 11/07/2006 - 18:52
נושא ההודעה:

הם הכריזו מלחמה ראשונים כשהם אמרו "פיירפוקס זה חרא שהורס מחשבים ושפת C++ היקרה שלכם הולכת להמחק מהעולם בתוך שנתיים"..
אני רק הסברתי להם לא לקלל אותנו Razz

_________________
סיכומונה - אתר הסיכומים החופשי
www.sikumuna.co.il

CAT+4=9?

עמיחי ניידרמן Smile
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
meitalלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 18/06/2006 · הודעות: 1040 ·
 

הודעה פורסם: 11/07/2006 - 19:09
נושא ההודעה:

עמיחי_נ :
הם הכריזו מלחמה ראשונים כשהם אמרו "פיירפוקס זה חרא שהורס מחשבים ושפת C++ היקרה שלכם הולכת להמחק מהעולם בתוך שנתיים"..
אני רק הסברתי להם לא לקלל אותנו Razz


אבל C++ באמת הולכת להמחק מהעולם...לדעתי זה שהוסיפו לבגרות במחשבים OOP בג'אווה זה כדי להעיף את C++ מתוכנית הלימודים בקרוב ושג'אווה תחליף אותה.

היו להם טיעונים איך בדיוק פיירפוקס הורס את המחשבים? זה מעניין...
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית ביקור באתר המפרסם  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
עמיחי_נלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 21/05/2006 · הודעות: 31 ·
 

הודעה פורסם: 11/07/2006 - 19:26
נושא ההודעה:

באחד הקורסים שלי באוניברסיטה (אני גם עושה תואר ראשון במתמטיקה ומדעי המחשב במקביל לתיכון..) נתנו טיעון די טוב למה C++ כנראה תאבד חלק מהכוח שלה.. וזה בגלל הכוח העצום שיש לה.
בגלל הריבוי ספריות המטורף והבלאגן שזה יוצר בעבודה (כשרוצים להעביר תוכניות לפלטפורמות אחרות...כאן אפשר לקשר יותר מאוחר את ההתקנה של הלינוקס בבצפר כעוד מעשה חיובי ושההודעות האחרונות לא יהיו תלושות יותר מדי מהנושא הכללי) יש איתה בעיה.
היא טענה שרוצים שבגדול JAVA תחליף את C++ אבל לג'אווה יש את הבעיות שלה שאני מניח שכולם כאן מכירים(למשתמשי OO בעיקר..).
אפשר לראות סימן להחלפה הזאת באקדמיה למשל, באוניברסיטה הפתוחה החליפו קורס שעשיתי בשם מבוא למדעי המחשב ושפת C++ במבוא למדעי המחשב ושפת JAVA.

למרות שלדעתי C++ תמשיך להחזיק יפה מאוד בשנים הקרובות במעמד של השפה השולטת בגלל המודולריות שלה והיכולת הטובה שלה לעבוד עם אסמבלי.


ובקשר לFF.. הרכז מחשבים הגאון שלנו בעל התארים המתקדמים והשנים של הניסיון... בביולוגיה, והשתי השתלמויות בהוראת מחשבים שהוא עשה
נותנות לו את האפשרות לטעון שהמקור לכל ה spyware במחשבים של בצפר הוא הFF התמים שהתקנו שם,וגם שהמקור לכל הרשע בעולם המחשבים זה אני ושאני האקר נלוז (אם כבר אז הוא רצה להגיד קראקר..מה גם שהעניין שלי בזה התחיל ונגמר בתוך יום וחצי)..
הוא הסביר שאי אפשר לדעת מה כל המתכנתים הטיפשים בC++ של הקוד הפתוח מכניסים לתוך FF ושהוא בעצם מכשיר שכל משוגעי הקוד הפתוח מתכוונים להשתלט על העולם איתו (אני רציני.. אני גם חושב שהוא הזכיר את המילה מיניקס כמה פעמים..רק שתבינו כמה מעודכן ומחובר לעולם הוא)

_________________
סיכומונה - אתר הסיכומים החופשי
www.sikumuna.co.il

CAT+4=9?

עמיחי ניידרמן Smile
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
nadavvinלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 08/12/2003 · הודעות: 7065 ·
 

הודעה פורסם: 11/07/2006 - 19:41
נושא ההודעה:

ציטוט:

המקור לכל הרשע בעולם המחשבים זה אני ושאני האקר נלוז (אם כבר אז הוא רצה להגיד קראקר..מה גם שהעניין שלי בזה התחיל ונגמר בתוך יום וחצי)..


לפי תיאור מעלילך אני מאמין לו Laughing

ציטוט:

אפשר לראות סימן להחלפה הזאת באקדמיה למשל, באוניברסיטה הפתוחה החליפו קורס שעשיתי בשם מבוא למדעי המחשב ושפת C++ במבוא למדעי המחשב ושפת JAVA.


מבוא למדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה לא לימד סי++ אלא סי
והם גם הזכירו בחוברת שלא יילמד החלק המונחה ארועים.
לפניו היה מבוא למחשב ושפת פסקל.


ודרך אגב אם אתם רוצים ללמוד סי וסי++
אז הקורס מבוא למדעי המחשב עם באמת סי פלוס פלוס באוניברסיטת Minnesota נותן גישה באתר הבית שלו לכל חומרי הקורס כולל המצגות הדיי טובות שלו
מבוא למדעי המחשב 1
http://www.d.umn.edu/~rmaclin/cs1621/
מבוא למדעי המחשב 2
http://www.d.umn.edu/~rmaclin/cs1622/


נערך לאחרונה על-ידי nadavvin בתאריך 11/07/2006 - 19:47, סך-הכל נערך 3 פעמים
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית ביקור באתר המפרסם Yahoo Messenger MSN Messenger מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
meitalלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 18/06/2006 · הודעות: 1040 ·
 

הודעה פורסם: 11/07/2006 - 19:42
נושא ההודעה:

אולי תנסו להביא לו לקרוא כל מיני דברים על FF שיראה שזה לא דבר רע אלא נהפוך הוא?

ומה החסרונות של ג'אווה? אני עוד לא מצאתי כאלה.
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית ביקור באתר המפרסם  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
עמיחי_נלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 21/05/2006 · הודעות: 31 ·
 

הודעה פורסם: 11/07/2006 - 20:06
נושא ההודעה:

nadavvin :
ציטוט:

המקור לכל הרשע בעולם המחשבים זה אני ושאני האקר נלוז (אם כבר אז הוא רצה להגיד קראקר..מה גם שהעניין שלי בזה התחיל ונגמר בתוך יום וחצי)..


לפי תיאור מעלילך אני מאמין לו Laughing

ציטוט:

אפשר לראות סימן להחלפה הזאת באקדמיה למשל, באוניברסיטה הפתוחה החליפו קורס שעשיתי בשם מבוא למדעי המחשב ושפת C++ במבוא למדעי המחשב ושפת JAVA.


מבוא למדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה לא לימד סי++ אלא סי
והם גם הזכירו בחוברת שלא יילמד החלק המונחה ארועים.
לפניו היה מבוא למחשב ושפת פסקל.


ודרך אגב אם אתם רוצים ללמוד סי וסי++
אז הקורס מבוא למדעי המחשב עם באמת סי פלוס פלוס באוניברסיטת Minnesota נותן גישה באתר הבית שלו לכל חומרי הקורס כולל המצגות הדיי טובות שלו
מבוא למדעי המחשב 1
http://www.d.umn.edu/~rmaclin/cs1621/
מבוא למדעי המחשב 2
http://www.d.umn.edu/~rmaclin/cs1622/


הקורס הוא כן C++.. לא עובדים עם אובג'קט אוריינטד בקורס הזה שזה עיקר ההבדל בין C לC++.

ואתה מוזמן להאמין לו שאני המקור של כל הרשע בעולם Very Happy אני בסופו של דבר זה שקיבל אישור להתקין לינוקס על המחשבים של בצפר...ובעניין התחזוקה הוא כפוף לי ולdefinex ולא אנחנו לו...

ולמי שאמר שאנחנו היינו צריכים להביא לו כל מני דברים על FF... הצענו לו..הצענו לעוזר שלו..הצענו לעוזר של העוזר שלו(יש יותר מדי לבורנטים בבצפר) וגם הצענו למשנה לעזור של העוזר של המורה שסירבה לשמוע על זה.


ותוספת אחרונה:

אל תדאג לי ולC++ אני מסודר כבר עם זה..התקדמתי מאז הקורס Cool

_________________
סיכומונה - אתר הסיכומים החופשי
www.sikumuna.co.il

CAT+4=9?

עמיחי ניידרמן Smile

נערך לאחרונה על-ידי עמיחי_נ בתאריך 11/07/2006 - 20:10, סך-הכל נערך פעם אחת
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
meitalלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 18/06/2006 · הודעות: 1040 ·
 

הודעה פורסם: 11/07/2006 - 20:09
נושא ההודעה:

ציטוט:
ולמי שאמר שאנחנו היינו צריכים להביא לו כל מני דברים על FF... הצענו לו..הצענו לעוזר שלו..הצענו לעוזר של העוזר שלו(יש יותר מדי לבורנטים בבצפר) וגם הצענו למשנה לעזור של העוזר של המורה שסירבה לשמוע על זה


אז כנראה שהם ממש אטומים. בכל מקרה בלינוקס אקספלורר לא יהיה אז ניצחתם בזה כבר Smile
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית ביקור באתר המפרסם  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
nadavvinלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 08/12/2003 · הודעות: 7065 ·
 

הודעה פורסם: 11/07/2006 - 20:16
נושא ההודעה:

צודק
http://www.openu.ac.il/courses/20427.htm
ציטוט:

השפה הנלמדת בקורס היא השפה C++. אף ששפת C++ היא שפה מונחית עצמים, היא תילמד כמעט ללא החלק מונחה העצמים, תוך התבססות על החלק הפרוצדורלי שבה.



אבל יש בזה הגיון בהורדה של הקורס הזה.

ג'אווה הרבה יותר קלה ללמידה ולכן אפשר להכניס יותר נושאים במבוא למדעי המחשב.
הרי זה לא קורס ג'אווה, ג'אווה היא רק אמצעי להעביר את הקורס.

וגם האוניברסיטה לא זנחה את סי סי++ כי רוב הקורסים המתקדמים כן מתבססים עליהם.
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית ביקור באתר המפרסם Yahoo Messenger MSN Messenger מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
definexלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 28/01/2006 · הודעות: 740 · מיקום: תל אביב
 

הודעה פורסם: 11/07/2006 - 21:41
נושא ההודעה:

meital :
אולי תנסו להביא לו לקרוא כל מיני דברים על FF שיראה שזה לא דבר רע אלא נהפוך הוא?

ומה החסרונות של ג'אווה? אני עוד לא מצאתי כאלה.


ג'אווה היא שפה איטית מאוד. היא לא בנוייה למהירות וכתוצאה מכך התוכנות שכתובות בה סובלות מאיטיות עד איטיות בלתי ניסבלת. אופן אופיס סובל מהאיטיות ומהכבדות הזו של ג'אווה. אם הוא לא היה מבוסס עליה הוא היה כנראה הרבה יותר מהיר וכתוצאה מכך אחת מהגרעות הגדולות שלו אם לא הכי גדולה (האיטיות) הייתה נעלמת.

סי++ לא תעלם כל כך מהר כי בסה"כ זה אחת השפות הפופולריות ביותר, החזקות ביותר, שמתאימה למגוון רחב של תוכנות. ג'אווה לא תוכל להחליף את סי++ כי היא פשוט לא נועדה לכך. אין היום סיבה להחליף אותה. אם אתה מפחד מהרבה ספריות ומפונקציות מתקדמות פשוט אל תשתמש בהם. אני למשל עד לא מזמן נמנעתי מלהשתמש STL כי היא נראתה לי ענקית ומסורבלת. זה שאני מתכנת בסי++ לא מחייב אותי להשתמש בכל הסיפריות שלה.

גם אם ג'אווה תהיה פופולרית כמו סי++ או כל שפה אחרת תהיה כל כך פופולרית יהיו לה כל כך הרבה ספריות ותסבול מאותה בעיה כביכול.

_________________
http://www.guyrutenberg.com
Open Yahtzee
סיכומונה - אתר הסיכומים החופשי

נערך לאחרונה על-ידי definex בתאריך 11/07/2006 - 22:16, סך-הכל נערך פעם אחת
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית ביקור באתר המפרסם  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
nadavvinלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 08/12/2003 · הודעות: 7065 ·
 

הודעה פורסם: 11/07/2006 - 21:47
נושא ההודעה:

ציטוט:

אופן אופיס סובל מהאיטיות ומהכבדות הזו של ג'אווה


זה ממש לא נכון כי עבדתי על OO 2 בוינדוס כבר הרבה זמן בלי ג'אווה
(זה היה בתקופה שלפני שהג'אווה נכללה בהתקנה)

והדברים היחידים שהוא העיר לי שאני צריך ג'אווה הוא שניסיתי לייצא לXML של מיקרוסופט ונדמה לי גם לhtml.
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית ביקור באתר המפרסם Yahoo Messenger MSN Messenger מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
definexלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 28/01/2006 · הודעות: 740 · מיקום: תל אביב
 

הודעה פורסם: 11/07/2006 - 22:21
נושא ההודעה:

אוקיי תמיד אפשר לקחת את הדוגמא היותר כבדה: eclipse היא סביבת פיתוח מצויינת ונוחה מאוד אבל אי אפשר להשוות את המהירות שלה למהירות של kdevelop (וזו הסיבה שעברתי ממנה)
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית ביקור באתר המפרסם  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
nadavvinלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 08/12/2003 · הודעות: 7065 ·
 

הודעה פורסם: 11/07/2006 - 22:31
נושא ההודעה:

definex :
אוקיי תמיד אפשר לקחת את הדוגמא היותר כבדה: eclipse היא סביבת פיתוח מצויינת ונוחה מאוד אבל אי אפשר להשוות את המהירות שלה למהירות של kdevelop (וזו הסיבה שעברתי ממנה)


eclipse מציעה הרבה יותר דברים מkdevelop אבל אני מסכים אתך באופן כללי.

אבל בעקרון עשו משהו חכם בג'אווה.

הם הורידו דברים לא הכי קריאים כמו למשל פויינטרים שזה דבר טוב.

כמובן שאי אפשר לעשות תכנות טוב בלי ולכן כל משתנה הוא פוינטר ואז לא צריך להציג כוכביות בכלל.
למשל
int a בג'אווה שקול לint *a בc.

ייתרון נוסף שהם כל הקלאסיים שיוצרים הם באופן אוטומטי יורשים מקלאס אחר שנקרא אובג'קט ואז בקלות אפשר ליצור אינסטנסים שיכולים לקבל כל דבר.

רק למה לא עושים שפה שמתקמפלת לקוד מכונה אמיתית עם השיפורים האלו.
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית ביקור באתר המפרסם Yahoo Messenger MSN Messenger מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
אורח · ·
 

הודעה פורסם: 11/07/2006 - 23:19
נושא ההודעה:

nadavvin :
definex :
אוקיי תמיד אפשר לקחת את הדוגמא היותר כבדה: eclipse היא סביבת פיתוח מצויינת ונוחה מאוד אבל אי אפשר להשוות את המהירות שלה למהירות של kdevelop (וזו הסיבה שעברתי ממנה)


eclipse מציעה הרבה יותר דברים מkdevelop אבל אני מסכים אתך באופן כללי.

אבל בעקרון עשו משהו חכם בג'אווה.

הם הורידו דברים לא הכי קריאים כמו למשל פויינטרים שזה דבר טוב.

כמובן שאי אפשר לעשות תכנות טוב בלי ולכן כל משתנה הוא פוינטר ואז לא צריך להציג כוכביות בכלל.
למשל
int a בג'אווה שקול לint *a בc.

ייתרון נוסף שהם כל הקלאסיים שיוצרים הם באופן אוטומטי יורשים מקלאס אחר שנקרא אובג'קט ואז בקלות אפשר ליצור אינסטנסים שיכולים לקבל כל דבר.

רק למה לא עושים שפה שמתקמפלת לקוד מכונה אמיתית עם השיפורים האלו.

אם אני לא טועה, בגאווה יש רפרנסים, שזה כמו פוינטרים אבל בלי החלק של הזיכרון הדינאמי, כמו כן זה קיים גם בC# וכמעט בכל שפות סקריפטים וכאלו שמתקמפלות לשפת ביניים.
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
עמיחי_נלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 21/05/2006 · הודעות: 31 ·
 

הודעה פורסם: 12/07/2006 - 08:41
נושא ההודעה:

nadavvin :
צודק
http://www.openu.ac.il/courses/20427.htm
ציטוט:

השפה הנלמדת בקורס היא השפה C++. אף ששפת C++ היא שפה מונחית עצמים, היא תילמד כמעט ללא החלק מונחה העצמים, תוך התבססות על החלק הפרוצדורלי שבה.



אבל יש בזה הגיון בהורדה של הקורס הזה.

ג'אווה הרבה יותר קלה ללמידה ולכן אפשר להכניס יותר נושאים במבוא למדעי המחשב.
הרי זה לא קורס ג'אווה, ג'אווה היא רק אמצעי להעביר את הקורס.

וגם האוניברסיטה לא זנחה את סי סי++ כי רוב הקורסים המתקדמים כן מתבססים עליהם.


זאת בעיה אחרי זה..נגיד עכשיו בקורס שלי,ביקשו מאיתנו לכתוב תוכנית בC++ בתור פרוייקט להגשה. והיו איזה 2-3 תלמידים שבכו וכעסו כי הם עשו את הקורס מבוא למדעי המחשב ושפת פסקל ושהם נדפקו.
כנ"ל לגבי ג'אווה..C++ היא שפה שנדרשת להרבה קורסים במדעי המחשב שבהם יש מטלות הרצה,וגם היא חשובה אחרי זה בתעשייה עצמה, אם לא מלמדים אותה בשלב מוקדם בתואר כשיש אפשרות להרבה תרגול מעשי פשוט ללא התעסקות באלגוריתמיקה (איכסה פיכסה) אז זה ייצור סרבולים בעתיד.. כי אז הסטודנטים יצטרכו ללמוד תוך כדי קורס במדעי המחשב , את השפה ומכייוון שהקורס הזה לא מתיימר ללמד את השפה אז הלימוד שלהם יהיה בסיסי ולוקה בחסר.

_________________
סיכומונה - אתר הסיכומים החופשי
www.sikumuna.co.il

CAT+4=9?

עמיחי ניידרמן Smile
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
הצגת הודעות מלפני:     
מעבר אל:  
כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
תגובה לנושא
צפיה בנושא הבא Printable version התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות צפיה בנושא הקודם
PNphpBB2 © 2003-2004 

תוכן הדיון

  1. definex
  2. ZooZ
  3. definex
  4. אורח
  5. definex
  6. FiXiT
  7. definex
  8. עמיחי_נ
  9. עמיחי_נ
  10. FiXiT
  11. עמיחי_נ
  12. definex
  13. עמיחי_נ
  14. FiXiT
  15. אורח
  16. nadavvin
  17. meital
  18. FiXiT
  19. nadavvin
  20. definex
  21. nadavvin
  22. עמיחי_נ
  23. nadavvin
  24. definex
  25. meital
  26. Blitz
  27. nadavvin
  28. עמיחי_נ
  29. meital
  30. definex
  31. עמיחי_נ
  32. nadavvin
  33. עמיחי_נ
  34. nadavvin
  35. עמיחי_נ
  36. אורח
  37. nadavvin
  38. עמיחי_נ
  39. nadavvin
  40. עמיחי_נ
  41. nadavvin
  42. עמיחי_נ
  43. meital
  44. עמיחי_נ
  45. nadavvin
  46. meital
  47. עמיחי_נ
  48. meital
  49. nadavvin
  50. definex
  51. nadavvin
  52. definex
  53. nadavvin
  54. אורח
  55. עמיחי_נ

Google Ads