ווטסאפ - לינוקס, BSD, קוד פתוח ותוכנה חופשית בעברית. Whatsup - Linux, BSD, open source and free software in Hebrew

 
 
  כניסת חברים · רישום · שכחתי סיסמה  
tux the penguin
תגובה לנושא
צפיה בנושא הבא Printable version התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות צפיה בנושא הקודם
אורח · ·
 

הודעה פורסם: 27/06/2017 - 16:49
נושא ההודעה: blob:http://www

blob:http://www.globes.co.il/e3a71752-f613-4022-ac48-ce7513050fed

לאחרונה נתקלתי בבלוב הזה שנטען באיטיות עם פרסומת גדולה בלתי חסימה.
מה זה הדבר הזה, וכיצד ניתן לחסום אותו?

שעות אני מנסה... שום תוסף לא יכול עליו.
כבר אין לי יותר כוח אליו Smile
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
אורחאורח · ·
 

הודעה פורסם: 27/06/2017 - 20:27
נושא ההודעה: -

https://stackoverflow.com/questions/30864573/what-is-a-blob-url-and-why-it-is-used
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
אורחאורח · ·
 

הודעה פורסם: 27/06/2017 - 20:29
נושא ההודעה: -

https://stackoverflow.com/questions/30864573/what-is-a-blob-url-and-why-it-is-used
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
אורח · ·
 

הודעה פורסם: 27/06/2017 - 20:29
נושא ההודעה:

מה זה?
לא נכנס לי.
גם בלי הבלוב.
איך אפשר לקרוא את זה??????
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
אורח · ·
 

הודעה פורסם: 27/06/2017 - 20:47
נושא ההודעה:

תודה לך שענית לשאלה שלי עוד לפני ששלחתי אותה.
אפשר אמ;לק? (עייף ותשוש).
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
ik לא מחובראורח · ·
 

הודעה פורסם: 28/06/2017 - 08:59
נושא ההודעה:

ב Title של עולם ה "html5" (שזה סתם באזז כיום), יש אפשרות לשים מידע שהוא embedded.
למשל אני יכול לשים תמונה או גופן (ואפילו וידאו) כצורת embedded. אבל בשביל שזה לא יהיה בינארי, אנחנו נראה את זה כ base64.

דרך נוספת, היא להגיד מה הכתובת לטעון מידע, המידע הזה יכול להיטען עם JS באמצעות
קוד:
 URL.createObjectURL()


למה זה טוב? נגיד ואתה רוצה להגדיר דרך להקשיב למוזיקה שהיא stream (באמצעות webrtc), אז כתובת שכזו אומרת לדפדפן שצריך לטעון אותה לא כחלק מהמשאב של תמונה, אלא כקוד.

וכמובן שיש לזה חסרונות כמו טעינת פרסומות ודברים לא רצויים אחרים.
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
אורח · ·
 

הודעה פורסם: 28/06/2017 - 11:34
נושא ההודעה:

תודה ik Smile
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
סינטאר חירואורח · ·
 

הודעה פורסם: 29/06/2017 - 00:18
נושא ההודעה:

ik לא מחובר :
ב Title של עולם ה "html5" (שזה סתם באזז כיום), יש אפשרות לשים מידע שהוא embedded.
למשל אני יכול לשים תמונה או גופן (ואפילו וידאו) כצורת embedded. אבל בשביל שזה לא יהיה בינארי, אנחנו נראה את זה כ base64.

דרך נוספת, היא להגיד מה הכתובת לטעון מידע, המידע הזה יכול להיטען עם JS באמצעות
קוד:
 URL.createObjectURL()


למה זה טוב? נגיד ואתה רוצה להגדיר דרך להקשיב למוזיקה שהיא stream (באמצעות webrtc), אז כתובת שכזו אומרת לדפדפן שצריך לטעון אותה לא כחלק מהמשאב של תמונה, אלא כקוד.

וכמובן שיש לזה חסרונות כמו טעינת פרסומות ודברים לא רצויים אחרים.


אין לי שמץ במה שכתוב בפתיל הזה אבל יש לי תחושה שה rtc הזה טוב כמו אקטיבאיקס
אבל מה אני כבר מבין
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
אורח · ·
 

הודעה פורסם: 29/06/2017 - 02:32
נושא ההודעה:

ב-about:config מצאתי את השורות האלה..
האם ניתן לחסום בעזרתן את הבלוב הזה?

בינתיים מצאתי "פתרון" אחר - ביטלתי עוגיות לאתר והבלוב הזה לא מופיע לי יותר.
אבל יש בעיה - גם ממשק הטוקבקים של האתר נעלם.
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
ik לא מחובראורח · ·
 

הודעה פורסם: 29/06/2017 - 08:01
נושא ההודעה:

סינטאר חירו :
ik לא מחובר :
ב Title של עולם ה "html5" (שזה סתם באזז כיום), יש אפשרות לשים מידע שהוא embedded.
למשל אני יכול לשים תמונה או גופן (ואפילו וידאו) כצורת embedded. אבל בשביל שזה לא יהיה בינארי, אנחנו נראה את זה כ base64.

דרך נוספת, היא להגיד מה הכתובת לטעון מידע, המידע הזה יכול להיטען עם JS באמצעות
קוד:
 URL.createObjectURL()


למה זה טוב? נגיד ואתה רוצה להגדיר דרך להקשיב למוזיקה שהיא stream (באמצעות webrtc), אז כתובת שכזו אומרת לדפדפן שצריך לטעון אותה לא כחלק מהמשאב של תמונה, אלא כקוד.

וכמובן שיש לזה חסרונות כמו טעינת פרסומות ודברים לא רצויים אחרים.


אין לי שמץ במה שכתוב בפתיל הזה אבל יש לי תחושה שה rtc הזה טוב כמו אקטיבאיקס
אבל מה אני כבר מבין


ה RTC הזה, נותן לך לשדר בצורה תקנית מידיה. למשל לצפות בסרטים online בלי שתהיה צריך להתקין תוסף מיוחד, לבצע שיחות טלפון ווידאו, לכתוב תוכנת עריכת קול בדפדפן, ואפילו לשלוט ברחפנים.

כל הקטע שלו זה להעביר מידיה באמצעות SDP ו RTP כרגע. מה שאתה עושה איתו, זו כבר שאלה אחרת.
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
הצגת הודעות מלפני:     
מעבר אל:  
כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
תגובה לנושא
צפיה בנושא הבא Printable version התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות צפיה בנושא הקודם
PNphpBB2 © 2003-2004 

תוכן הדיון

  1. אורח
  2. אורח [אורח]
  3. אורח [אורח]
  4. אורח
  5. אורח
  6. אורח [ik לא מחובר]
  7. אורח
  8. אורח [סינטאר חירו]
  9. אורח
  10. אורח [ik לא מחובר]

Google Ads