ווטסאפ - לינוקס, BSD, קוד פתוח ותוכנה חופשית בעברית. Whatsup - Linux, BSD, open source and free software in Hebrew

 
 
  כניסת חברים · רישום · שכחתי סיסמה  
tux the penguin
תגובה לנושא
צפיה בנושא הבא Printable version התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות צפיה בנושא הקודם
אורח · ·
 

הודעה פורסם: 27/06/2018 - 12:52
נושא ההודעה: רענון אוטומטי

שועל האש 60.
כיצד ניתן למנוע רענון אוטומטי באתר וואלה?

ניסיתי
קוד:
about:config
accessibility.blockautorefresh = true

לא מועיל.
יש תוסף אחד בלבד - Refresh Blocker, שאינו תואם FF 60.
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
ירחמיאלאורח · ·
 

הודעה פורסם: 27/06/2018 - 23:30
נושא ההודעה:

לא יודע.

עשיתי view source באתר של וואלה, כדי לראות אם יש פתרון פשוט (שאפשר לממש כ-user script), ולהפתעתי מצאתי שהדף נכתב באמצעות javascript. סמאטוחה רצינית. בראש הדף (בקוד המקור), כמה אירוני, מופיעה ההערה:

"פשטות היא התחכום המושלם"
לאונרדו די סר פיירו דה וינצ'י

זה מאאשו. מעניין שההתחכמויות האלה הן רק באתרים ישראלים. לפני שאני נכנס לאתר ישראלי מהגדולים אני יודע שאני נכנס לשדה קרב. הם לא יתנו לך להנות מהתוכן בשקט.
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
mksoftלא בפורום כעתSite Admin ת.הצטרפות: 17/03/2002 · הודעות: 10184 · מיקום: כדור הארץ
 

הודעה פורסם: 28/06/2018 - 00:37
נושא ההודעה:

כן, יצא לי לעבוד מול חברות שעושות אתרים בסדר גודל כזה, לא נפלתי מהרמה.

יש שם אלמנט header עם מאפיין data-refreshtime שנראה שהסקריפט מתייחס אליו. הוא עם ערך של 300,000 שזה 5 דקות.

אולי תוכל להגדיל את ערכו עם user script.

_________________
הבלוג שלי
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
אורח · ·
 

הודעה פורסם: 28/06/2018 - 07:17
נושא ההודעה:

תודה.
הוספתי אפס ל-javascript.options.compact_on_user_inactive_delay ונראה שזה מועיל.
רענון אחד לחמישים דקות אפשר לסבול. Smile
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
אורח · ·
 

הודעה פורסם: 28/06/2018 - 10:39
נושא ההודעה:

mksoft :
כן, יצא לי לעבוד מול חברות שעושות אתרים בסדר גודל כזה, לא נפלתי מהרמה.

יש שם אלמנט header עם מאפיין data-refreshtime שנראה שהסקריפט מתייחס אליו. הוא עם ערך של 300,000 שזה 5 דקות.

אולי תוכל להגדיל את ערכו עם user script.


האם אתה יכול להסביר בפשטות על המנגנון ?
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
אורח · ·
 

הודעה פורסם: 10/07/2018 - 14:20
נושא ההודעה:

Anonymous :
תודה.
הוספתי אפס ל-javascript.options.compact_on_user_inactive_delay ונראה שזה מועיל.
רענון אחד לחמישים דקות אפשר לסבול. Smile

תיקון לאחר תקופת ניסיון - גם זה לא מועיל!
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
ירחמיאלאורח · ·
 

הודעה פורסם: 12/07/2018 - 02:11
נושא ההודעה:

הצעה: תתקין תוסף שמאפשר לך לכבות/להפעיל javascript בלחיצת עכבר. ואז, לפני שאתה שוקע בקריאת מאמר ארוך, כבה את ה-JS. ככה לא יתרפרש הדף.
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
אורח · ·
 

הודעה פורסם: 12/07/2018 - 19:30
נושא ההודעה:

ירחמיאל, תודה.
התקנתי את התוסף Disable JavaScript (v2.2.3) - באמת פתרון יעיל.
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
אורח · ·
 

הודעה פורסם: 13/07/2018 - 12:48
נושא ההודעה:

Anonymous :
ירחמיאל, תודה.
התקנתי את התוסף Disable JavaScript (v2.2.3) - באמת פתרון יעיל.

מתנצל שוב, לצערי הרב גם זה לא עוזר. כפי הנראה יש באתר רענון עוקף ג'אווה סקריפט.
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
הצגת הודעות מלפני:     
מעבר אל:  
כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
תגובה לנושא
צפיה בנושא הבא Printable version התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות צפיה בנושא הקודם
PNphpBB2 © 2003-2004 

תוכן הדיון

  1. אורח
  2. אורח [ירחמיאל]
  3. mksoft
  4. אורח
  5. אורח
  6. אורח
  7. אורח [ירחמיאל]
  8. אורח
  9. אורח

Google Ads