פורסם: 12/06/2004 - 19:59
נושא ההודעה: ספר "עיבוד תמלילים עם אופן אופיס" יצא
|
|
|
חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 12/06/2004 - 20:01
נושא ההודעה:
|
זה אפילו פורסם ב מה-קורה:
http://tinyurl.com/35oz9

|
|
חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 12/06/2004 - 20:12
נושא ההודעה: שווה לשים את זה ב-"חדשות" לא?
|
שווה לשים את זה ב-"חדשות" לא?
כל הכבוד, נראה רציני
כן ירבו פרסומים בעברית בתחום!
|
|
חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 12/06/2004 - 20:13
נושא ההודעה:
|
_________________ Sure linux is user-friendly, it's just picky about who its friends are
|
|
חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 12/06/2004 - 20:14
נושא ההודעה:
|
וואו!
אין מילים בפי, הסתכלתי בפרק לדוגמה, והוא מסביר בצורה מעולה, בנוסף לכך שהוא מסביר הכל (קצת משעשע שחלק מהתמונות הן מXP וחלק לא..) התמונות מה שכן קצת מטושטשות.
ועכשיו לשאלת המחץ:
כתבת את המדריך באופן אופיס?
הPDF שבאתר נוצר מאופן אופיס?
דרך אגב, למרות שאני קצת מאוכזב שזה לא יצא חינם באינטרנט,
בשביל 39 שקלים זה לא יקר בכלל, הספר שלך מסביר כל כך טוב שזה יכול לפתור את בעית הקלדת המסמכים של אמא שלי... אני חושב לקנות לה אותו.. ובכך אני לא אצטרך להקליד לה כל מסמך שהיא רוצה..
ספר יפה, רשום בצורה יפה,
ומסביר מעולה (אפילו על דברים שמעבר לשימוש באופן אופיס)
עכשיו כל מה שנותר, ואני משער שזה בטח נשאר לך כתעלומה שרשמת את המסמך, זה בעית הניקוד העברי (שנראה מעוות באופן אופיס, ועוד יותר מתעוות ביצוא לPDF)
|
|
חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 13/06/2004 - 00:13
נושא ההודעה:
|
שוש, למה כתוב על הספר תוכנה חינם באינטרנט? למה לא חופשית?
|
|
חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 13/06/2004 - 00:46
נושא ההודעה:
|
אתה לא תסביר לאנשים מה הכוונה ב"תוכנה חופשית" על הכריכה לא?

_________________ Sure linux is user-friendly, it's just picky about who its friends are
|
|
חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 13/06/2004 - 01:20
נושא ההודעה:
|
המון תודה לכולם
אייל : |
ועכשיו לשאלת המחץ:
|
לדרישת ההוצאה, הגירסה שנשלחה להם נכתב בוורד 95 (איכסה של תוכנה) עם מקרואים שלהם. לא אני הפקתי את ה־PDF, אבל ידוע לי שיש להם רשיון לאקרובט המלא, כך שמן הסתם הם השתמשו בו (אפשר לבדוק בפרטי הקובץ).
אייל : |
עכשיו כל מה שנותר, ואני משער שזה בטח נשאר לך כתעלומה שרשמת את המסמך, זה בעית הניקוד העברי (שנראה מעוות באופן אופיס, ועוד יותר מתעוות ביצוא לPDF) |
חוץ מהבאג הידוע שיש בלינוקס (בתצוגת הניקוד עצמו, שנגרר גם לייצוא), נראה מהדיווחים שיכול להיות שיש בעייה גם על חלונות 98. לצערי, אין לי כרגע גישה למחשב עם חלונות 98, כך שקשה לי לבדוק את העניין יותר לעומק
wliad : |
שוש, למה כתוב על הספר תוכנה חינם באינטרנט? למה לא חופשית?
|
לא ראיתי את הכריכה עד היום באינטרנט (עדיין לא יצא לי לראות את העותק המודפס ממש). את עיצוב הכריכה לא אני עשיתי, ולא ידעתי בכלל שיכתבו את השורה הזו.
מכיוון שהם לא אמרו לי שום דבר בנושא, ולא התייעצו איתי, לא יכלתי לטפל בעניין שלא ידעתי על קיומו 
|
|
חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 13/06/2004 - 01:32
נושא ההודעה:
|
כל הכבוד שושנה 
_________________ Free Blogs at : http://www.blogsnd.com
קוד: |
garry@Gentoo ~ $ uname -a
Linux Gentoo 2.6.9-gentoo #1 Fri Oct 22 00:23:36 IST 2004 i686 Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz GenuineIntel GNU/Linux
|
Garry _ AT_ Nunex.co.il
|
|
חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 13/06/2004 - 09:51
נושא ההודעה:
|
שוש, קבלי תרועות הידד מלוא החדק! 
|
|
חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 05/03/2008 - 14:25
נושא ההודעה:
|
[quote="אייל"]וואו!
אין מילים בפי, הסתכלתי בפרק לדוגמה, והוא מסביר בצורה מעולה, בנוסף לכך שהוא מסביר הכל (קצת משעשע שחלק מהתמונות הן מXP וחלק לא..) התמונות מה שכן קצת מטושטשות.
ועכשיו לשאלת המחץ:
דרך אגב, למרות שאני קצת מאוכזב שזה לא יצא חינם באינטרנט,
בשביל 39 שקלים זה לא יקר בכלל, הספר שלך מסביר כל כך טוב שזה יכול לפתור את בעית הקלדת המסמכים של אמא שלי... אני חושב לקנות לה אותו.. ובכך אני לא אצטרך להקליד לה כל מסמך שהיא רוצה..
ספר יפה, רשום בצורה יפה,
ומסביר מעולה (אפילו על דברים שמעבר לשימוש באופן אופיס)
עכשיו כל מה שנותר, ואני משער שזה בטח נשאר לך כתעלומה שרשמת את המסמך, זה בעית הניקוד העברי (שנראה מעוות באופן אופיס, ועוד יותר מתעוות ביצוא לPDF)[/quote]
|
|
חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 05/03/2008 - 15:00
נושא ההודעה:
|
חבוב, אתה מודע לזה שהמייל הזה מלפני 4 שנים?
אם אתה רוצה ספר עדכני על אופן אופיס, יש בויקיספר:
http://he.wikibooks.org/wiki/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9F_%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%A1
|
|
חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 05/03/2008 - 16:07
נושא ההודעה:
|
מדוע שוש לא תורמת את תוכן הספר שלה לויקיספר ? הספר שלה כבר לא רלוונטי כיום גם ככה (מישהו משתמש ב-OO 1.0 ?).
|
|
חזרה לתוכן הדיון |

פורסם: 05/03/2008 - 17:48
נושא ההודעה:
|
Anonymous : |
מדוע שוש לא תורמת את תוכן הספר שלה לויקיספר ? הספר שלה כבר לא רלוונטי כיום גם ככה (מישהו משתמש ב-OO 1.0 ?). |
כמי שהוציא שני ספרים (סיפורת, לא ספרים מקצועיים) אני יכול להעריך שמדובר בזכויות יוצרים על הטקסט. הוצאת הספרים בדרך כלל שומרת את זכויות היוצרים לעצמה וגם אם לא באופן מלא אז לפחות חלקית.
לגבי מי שכתב שהוא מאוכזב שזה לא יצא חינם ב PDF אני מאד מבין מדוע זה לא יצא חינם. אחרי הכל, להוציא ספר עולה לא מעט כסף ואם כולם יורידו את זה חינם, זה אפילו לא יחזיר את ההוצאה.
אני את הספר הראשון שלי איפשרתי להוריד חינם, את השני אני לא מאפשר.
|
|
חזרה לתוכן הדיון |
|