ווטסאפ - לינוקס, BSD, קוד פתוח ותוכנה חופשית בעברית. Whatsup - Linux, BSD, open source and free software in Hebrew

 
 
  כניסת חברים · רישום · שכחתי סיסמה  
tux the penguin
תגובה לנושא
צפיה בנושא הבא Printable version התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות צפיה בנושא הקודם
משהלא בפורום כעתSite Moderator ת.הצטרפות: 30/08/2003 · הודעות: 985 · מיקום: אלקנה, ישראל
 

הודעה פורסם: 30/04/2009 - 17:53
נושא ההודעה: באג בהצגת טקסט מנוקד ב qt ?

במסגרת העבודה על "תורת אמת" טיפלתי בכמה קבצי טקסט (בקידוד windows-1255) עם ניקוד, שכולם הוצגו מצויין וגם קבצי ה html שיצרתי מהם היו תקינים והוצגו בסדר גמור.
היום, נתקלתי בכמה קבצים, שבהם האותיות שיש בהם גם דגש וגם ניקוד אחר, הוצגו ב kate עם ריבוע מיותר אחריהם שבו נמצא הדגש ( כמו שאפשר לראות בתמונה כאן: http://yfrog.com/63bugdemop) .
אותה בעייה היתה גם בקונקי, וב webview widget של תורת אמת, ב-html שיצרתי מהקבצים האלה.

ב gedit לעומת זאת, וכן בשוא"ש, הקבצים הוצגו כמו שצריך.

מה שעדיין היה לי מוזר הוא שזכרתי שבקבצים אחרים גם מקרים של ניקוד ודגש הוצגו כראוי, ואכן, אחרי כמה השוואות בין ההקסא של קובץ תקין לכזה שלא תקין, גיליתי שכאשר הדגש מופיע אחרי הניקוד ( למשל e9 c8 cc - התוכן של הקובץ שצירפתי תמונה שלו) הבעייה קיימת, לעומת זאת כאשר הדגש מופיע לפני כן ( e9 cc c8 ), הבעייה נעלמת.

אני לא מכיר מספיק טוב את הכללים של הקידוד הזה (אגב, גם שמירת הקובץ מחדש כיוניקוד לא עזרה) אבל אני מניח שלשנות את הסדר בין הדגש לניקוד זה דבר קביל (מה גם שתוכנות gtk ושל חלונות הציגו את הקובץ בלי בעייה), ולכן מה שקורה אצלי בתוכנות qt הוא באג.

האם מישהו יכול לבדוק ולאשר שהבעייה קיימת גם אצלו? אני עם kde 3.5.10, אבל "תורת אמת" משתמש ב qt 4.5 ועדיין ה webview widget שלו לא מציג את הקבצים כראוי.

(למי שרוצה, כאן http://www.sendspace.com/file/9fhg9s אפשר להוריד קובץ שאצלי בעייתי, וכאן http://www.sendspace.com/file/4n9640 , קובץ עם אותו טקסט אבל תקין ).

משה

(בשביל עצמי כתבתי סקריפט פייתון שמתקן את הקבצים הבעייתים, אם משום מה מישהו רוצה אני אשמח לפרסם אותו)
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
CooL_SPoTלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 18/10/2002 · הודעות: 5323 ·
 

הודעה פורסם: 30/04/2009 - 20:07
נושא ההודעה:

נדמה לי שרצוי שתשלח דיווח באג ל qt software בכדי שיטפלו בבעיה
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית MSN Messenger  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
elcucoלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 14/10/2003 · הודעות: 6114 ·
 

הודעה פורסם: 30/04/2009 - 20:11
נושא ההודעה:

אז הבעייה היא ב־QWebPage? הבעייה היא ב־WebKit אם כן.

תמקד את הבעייה. האם אתה יכול לשחזר את הבעייה ב־20 שורות קוד?
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
משהלא בפורום כעתSite Moderator ת.הצטרפות: 30/08/2003 · הודעות: 985 · מיקום: אלקנה, ישראל
 

הודעה פורסם: 30/04/2009 - 20:40
נושא ההודעה:

דיאגו, לא הבנתי מה אתה מחפש. שיחזרתי את הבאג ב-3 בתים של טקסט. אתה רוצה יותר מצומצם מזה? Rolling Eyes
זה כמובן מספיק כדי להוכיח את הבאג ב kate.

אם אתה מתעקש על קוד html שלא יוצג נכון , הקוד הזה למשל, גורם אצלי לבאג בקונקי (בניגוד לשוא"ש שאיתו אני רואה את הטקסט תקין ברגעים אלו), או בכל תוכנה שאני יכול ליצור בשנייה עם qt creator:
קוד:

<html>
<body>
ְקַיָּם
</body>
<html>

כמובן שאם תכתוב את הטקסט הזה בעצמך ותפתח עם קונקי לא תקבל את הבאג, בגלל שבטח תכניס את הניקוד בסדר ש qt רוצה. אבל אם תעתיק את הטקסט הזה ל kate, כבר שם תראה את הבעייה (לפחות אצלי זה ככה), וכנ"ל אם תשמור ותפתח אותו עם קונקי.

אז אני אדגיש שוב:
זה לא תלוי בשום קוד שלי. צרוף התווים (בהקסא) e9 c8 cc, בקידוד windows-1255 (אבל אני יכול להביא גם תווי יוניקוד שיעשו את זה, כמו שאמרתי), למשל, שאמור להיות תקין לחלוטין עד כמה שאני מבין, יוצג ב kate, kwrite, konqueror, ו- qWebView widget - בצורה לא נכונה.
מצומצם מספיק?

רם: כן, אני רוצה לדווח. אני רק רוצה לוודא קודם שהבעייה לא רק אצלי, ואני גם אשמח מהכוונה מאלה כאן שיותר מנוסים ממני בדיווח באגים, על מה ואיך לדווח. (או, אם אני בכלל אהיה אופטימי, לשמוע מדיאגו שהוא מטפל בזה לבד Wink )

עריכה: גם ב kate של kde4 הבעיה מופיעה אצלי. http://yfrog.com/2bkate4bugtoop).
אולי גם ראוי להזכיר שאני על opensuse 11.1, ויכול להיות שהם הכניסו שינויים שעלולים לגרום לבעיות.

משה
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
פיל-קטןלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 02/05/2004 · הודעות: 1088 ·
 

הודעה פורסם: 30/04/2009 - 22:12
נושא ההודעה:

דביאן, קונקי של KDE 4.2.2, הבעיה שרירה וקיימת.
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
משהלא בפורום כעתSite Moderator ת.הצטרפות: 30/08/2003 · הודעות: 985 · מיקום: אלקנה, ישראל
 

הודעה פורסם: 04/05/2009 - 20:54
נושא ההודעה:

טוב, רק עכשיו התפניתי שוב לחשוב על הבאג הזה.

אמנם רק פיל-קטן הגיב, אבל זה מוכיח שהבעייה לא רק אצלי. אני רוצה לדווח על זה, אבל האם מישהו מוכן לכוון אותי לאיפה לדווח?
הרי זה ודאי בעייה ב qt כי זה קורה ב kate ו- kwrite, (ברגע זה בדקתי וב kword זה אפילו יותר גרוע Confused )
אבל מצד שני כמו שדיאגו אמר הבעייה בקונקי ו Qt WebView יכולה להיות דווקא קשורה ל- webkit.
האם יכול להיות שהבעייה ב qt משפיעה על Qt WebView, או שזה ודאי באג בשניהם וצריך לדווח פעמים? איך אפשר לוודא את זה?

משה
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
elcucoלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 14/10/2003 · הודעות: 6114 ·
 

הודעה פורסם: 04/05/2009 - 22:21
נושא ההודעה:

אתה בטוח שזה ה־sequence הנכון? ושאתה בקידוד המתאים?

בוא תבדוק את זה בתוכנית הבאה. פשוט תיצור ספרייה בשם hebrew-text-nikud ותשמור את הטקסט בתור הקובץ hebrew-text-nikud.cpp ואז תפעיל את הפקודות הבאות:

קוד:

qmake -project
qmake
make
./hebrew-text-nikud


שים לב ששם הספרייה קובע את שם ה־executable, אז תדאג שהכל יהיה תואם. הינה הקוד שלי. אני זורק את הטקסט שלך לפקד QLabel שיודע להציג html בסיסי, אבל לא משתמש ב־WebKit, אז זה המנוע הבסיסי של Qt4.5 שמציג את הטקסט כאן (קוראים לו ארתור אם אני לא טועה...).

קוד:

#include <QApplication>
#include <QMainWindow>
#include <QLabel>
#include <QByteArray>
#include <QString>
#include <QTextCodec>
#include <QDebug>

/*
To compile:
qmake -project
qmake
make

*/
int main( int argc, char *argv[] )
{
   QApplication app(argc,argv);
   QMainWindow window;
   QLabel l;
   
   QTextCodec *codec = QTextCodec::codecForName("WINDOWS-1255");
   QByteArray borkedTextBin;
   // קַיָּם
   borkedTextBin.append( '-' );
   borkedTextBin.append( 'Z' );
   borkedTextBin.append( 0xe9 );
   borkedTextBin.append( 0xc8 );
   borkedTextBin.append( 0xcc );
   borkedTextBin.append( 'Y' );
   borkedTextBin.append( '-' );
   
   QString borkedText = codec->toUnicode(borkedTextBin);
   QString html = QString("<html><body>%1</body></html>").arg(borkedText);
   
   window.show();
   l.setText(html);
   window.setCentralWidget(&l);
   return app.exec();
}
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
elcucoלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 14/10/2003 · הודעות: 6114 ·
 

הודעה פורסם: 04/05/2009 - 22:29
נושא ההודעה:

אוקי, אחרי שימוש ב־hexdump -C אני נותן פה sequence חדש, תבדוק איתו (הכל בסדר פה ב־QLabel, המערכת שלי היא מנדריבה 2008.1 אבל הקוד נבדק גם עם qtsdk-2009.2 ואין לי בעיות מיוחדות כאן).

קוד:

   // 00000180  2f 2f 58 58 58 f7 c7 e9  c8 cc ed 58 58 58 0a 09  |//XXX......XXX..|
   //XXXקַיָּםXXX
   borkedTextBin.append( '-' );
   borkedTextBin.append( 'Z' );   
   borkedTextBin.append( 0xf7 );
   borkedTextBin.append( 0xc7 );
   borkedTextBin.append( 0xe9 );
   borkedTextBin.append( 0xc8 );
   borkedTextBin.append( 0xcc );
   borkedTextBin.append( 0xed );
   borkedTextBin.append( 'Y' );
   borkedTextBin.append( '-' );
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
משהלא בפורום כעתSite Moderator ת.הצטרפות: 30/08/2003 · הודעות: 985 · מיקום: אלקנה, ישראל
 

הודעה פורסם: 04/05/2009 - 22:31
נושא ההודעה:

אני מניח שזה מה שרצית:
http://yfrog.com/36snap2p
אני רק חושש שזה משתמש בספריות של qt3 אצלי, אני עדיין על kde 3.5.

אצלך זה לא קורה?

ועדיין, איך זה מוכיח שאין בעייה גם בעוד משהו?

משה
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
משהלא בפורום כעתSite Moderator ת.הצטרפות: 30/08/2003 · הודעות: 985 · מיקום: אלקנה, ישראל
 

הודעה פורסם: 04/05/2009 - 22:35
נושא ההודעה:

גם השני נראה אותו דבר בדיוק, אבל שוב, אני על kde 3.5.10.

עריכה: גם ב qt creator, שאני מניח שחייב להשתמש עם qt 4.5 (התקנתי אותו עם ה - sdk), אותה בעייה.

משה


נערך לאחרונה על-ידי משה בתאריך 04/05/2009 - 22:38, סך-הכל נערך פעם אחת
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
elcucoלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 14/10/2003 · הודעות: 6114 ·
 

הודעה פורסם: 04/05/2009 - 22:36
נושא ההודעה:

זה בסדר, אתה קימפלת מול Qt4 ואתה מריץ מול Qt4 (תבדוק עם ldd).

מצויין, הצלחנו לשחזר את הבעייה בקנה מידה קטן (מול איזה sequence בדקת? הראשון? או השני? הראשון לא עבד אצלי בכלל ואני לא מבין מה זה עושה.. השני זה ה־hexdump של קיים).

איזה גרסה של Qt4/freetype יש לך?
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
משהלא בפורום כעתSite Moderator ת.הצטרפות: 30/08/2003 · הודעות: 985 · מיקום: אלקנה, ישראל
 

הודעה פורסם: 04/05/2009 - 22:41
נושא ההודעה:

וואו, אנחנו ממש כותבים במקביל.

גם השני וגם הראשון עשו אצלי את אותו דבר, לא יודע למה ואיך, עובדה.

איך אני בודק איזה גרסא שלqt freetype יש לי?

משה

(אני לא בטוח שאתה צודק שמה שהרצתי קודם היה qt4, התקנתי אותו מקומית. אבל בגלל שגם qt creator עשה את זה, זה מוכיח שזה גם ב 4.5)
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
elcucoלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 14/10/2003 · הודעות: 6114 ·
 

הודעה פורסם: 04/05/2009 - 22:45
נושא ההודעה:

בקשר לגרסאות של החבילות אצלך: זה ממש תלוי בהפצה לא?

בקשר למציאת הבעייה: נחכה לאנשים אחרים שידווחו פה האם זה עובד או לא אצלם לפני שנמשיך.

לפי דעתי, אתה יכול לשלוח את הקוד ל־qt-bugs@qt-software.com ולתאר מה אתה רואה ומה אתה אמור לראות, וזה מספיק טוב.
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
משהלא בפורום כעתSite Moderator ת.הצטרפות: 30/08/2003 · הודעות: 985 · מיקום: אלקנה, ישראל
 

הודעה פורסם: 04/05/2009 - 22:54
נושא ההודעה:

סבבה, נחכה ונראה אם גם לאחרים זה קורה.

לגבי הספריות של qt:
אני על opensuse 11.1 (הייתי עצלן מדי בשביל משהו יותר רציני), והספריות של qt4, אב גם של qt3 מותקנות, ואני על kde 3.5.10, כי ממש לא אהבתי את kde 4.
( ו - ldd נותן libQtGui.so.4 => /usr/lib64/libQtGui.so.4 למשל, אני מניח שזה אומר שזה qt 4, נכון? )


בלי קשר לזה, התקנתי את ה sdk של qt 4.5 דרך היוזר הרגיל, ולא עם הרשאות root, אז אם הבנתי נכון - זה לא משפיע על כל המערכת. אבל, כמו שאמרתי, גם שם יש את אותה בעייה.

משה
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
elcucoלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 14/10/2003 · הודעות: 6114 ·
 

הודעה פורסם: 04/05/2009 - 23:14
נושא ההודעה:

תסתכל עם ldd מול מה אתה מריץ את ה־binary החדש ואז תידע באיזה ספרייה אתה משתמש (המקומית של qt-sdk או ה־rpm של המערכת).

אם זאת של המערכת, הפקודה שלך היא:
קוד:

[elcuco@pinky hebrew-text-nikud]$ rpm -qa | egrep 'qt|freetype'
libqtsvg4-4.3.4-6mdv2008.1
libqtscript4-4.3.4-6mdv2008.1
libqtdbus4-4.3.4-6mdv2008.1
qt4-assistant-4.3.4-6mdv2008.1
libqt3support4-4.3.4-6mdv2008.1
libavahi-qt3-devel-0.6.22-3.2mdv2008.1
libdbus-qt-1_1-0.70-4mdv2008.1
python-qt-3.17.3-2mdv2008.0
libqtnetwork4-4.3.4-6mdv2008.1
freetype-1.3.1-28mdv2008.1
qt4-doc-4.3.4-6mdv2008.1
opera-9.51-2061.gcc4.shared.qt3
qt3-common-3.3.8b-1mdv2008.1
qt4-common-4.3.4-6mdv2008.1
libqtgui4-4.3.4-6mdv2008.1
libqtopengl4-4.3.4-6mdv2008.1
libqt3-devel-3.3.8b-1mdv2008.1
freetype-tools-1.3.1-28mdv2008.1
libqtdesigner4-4.3.4-6mdv2008.1
libqtsql4-4.3.4-6mdv2008.1
libfreetype6-devel-2.3.5-2.1plf2008.1
libqt3-3.3.8b-1mdv2008.1
pinentry-qt-0.7.5-1mdv2008.1
qt4-designer-4.3.4-6mdv2008.1
libavahi-qt3_1-0.6.22-3.2mdv2008.1
libqtxml4-4.3.4-6mdv2008.1
libpoppler-qt2-0.6.4-2.3mdv2008.1
libqtcore4-4.3.4-6mdv2008.1
qt4-qtdbus-4.3.4-6mdv2008.1
libfreetype6-2.3.5-2.1plf2008.1
libqttest4-4.3.4-6mdv2008.1
libqt4-devel-4.3.4-6mdv2008.1

 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
משהלא בפורום כעתSite Moderator ת.הצטרפות: 30/08/2003 · הודעות: 985 · מיקום: אלקנה, ישראל
 

הודעה פורסם: 05/05/2009 - 16:47
נושא ההודעה:

טוב, זה מקומפל בוודאות מול qt4 (גם מה שלא דרך qt creator).

האם עוד מישהו מוכן לדווח פה האם יש לו או אין לו את הבעייה?
(זה לא כל כך קשה...)



בלי קשר לבעייה הזאת, אני לא מצליח לקבל יישור לשתי הצדיים עם טקסט בעברית ב webView של 4.5 qt.
הקוד הזה למשל
קוד:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
 "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<STYLE type="text/css"> DIV.test {text-align: justify} </STYLE>
</head><body>
<div class = "test">
קמ''ל דניסן ר''ה למלכים ויום אחד בשנה חשוב שנה ואם לא עמד אלא באחד בניסן אין מונין לו שנה עד שיגיע ניסן אחר פשיטא לא צריכא דאימנו עליה מאדר מהו דתימא נימנו ליה תרתין שנין קמ''ל ת''ר מת באדר ועמד אחר תחתיו באדר מונין שנה לזה ולזה מת בניסן ועמד אחר תחתיו בניסן מונין שנה לזה ולזה מת באדר ועמד אחר תחתיו בניסן מונין ראשונה לראשון ושניה לשני אמר מר מת באדר ועמד אחר תחתיו באדר מונין שנה לזה ולזה פשיטא מהו דתימא שתא לבי תרי לא מנינן קמ''ל מת בניסן ועמד אחר תחתיו בניסן מונין שנה לזה ולזה פשיטא מהו דתימא כי אמרינן יום אחד בשנה חשוב שנה בסוף שנה אבל בתחלת שנה לא אמרינן קמ''ל מת באדר ועמד אחר תחתיו בניסן מונין ראשונה לראשון ושניה לשני פשיטא לא צריכא דאימנו עליה מאדר ומלך בן מלך הוא מהו דתימא נימנו לי' תרתין שנין קמ''ל א''ר יוחנן מנין למלכים שאין מונין להם אלא מניסן שנאמר
</div>
</body>
</html>

מיושר יופי לשתי הצדדים בקונקי, אבל נראה ככה: http://yfrog.com/63snap3p
בתוכנית לדוגמא שלי. באנגלית זה לעומת זאת בסדר...

אוף, qt הזה משגע אותי... Sad

משה
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
elcucoלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 14/10/2003 · הודעות: 6114 ·
 

הודעה פורסם: 06/05/2009 - 20:21
נושא ההודעה:

הקפצה...

מישהו אחר יכול לבדוק את התוכנית הקטנה ולהגיד האם זה עושה בעיות אצלו?
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
משהלא בפורום כעתSite Moderator ת.הצטרפות: 30/08/2003 · הודעות: 985 · מיקום: אלקנה, ישראל
 

הודעה פורסם: 07/05/2009 - 20:54
נושא ההודעה:

עכשיו תורי להקפיץ...

אם אף אחד לא מוכן לנסות, מישהו מוכן לפחות לומר לי מה כל כך מפחיד בלהעתיק טקסט מהפורום לתוך kate? או שאולי לשמור קובץ html ולפתוח עם קונקי זה מה שגורם לאנשים לחרדות ? Rolling Eyes

אני באמת לא מבין למה זה כל כך נורא... תנסו. אני מתחייב שהמחשב לא יתפוצץ עליכם (לפחות לא ישירות בגלל זה Wink )

משה
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
אורח · ·
 

הודעה פורסם: 07/05/2009 - 22:36
נושא ההודעה:

כנראה שאף אחד לא משתמש ב KDE

רק בשביל הפטיל התקנתי
הבעיה מופיע גם על פדורה 10 ו qt4
קוד:
[puu@chuchu ~]$ rpm -qa | egrep 'qt|freetype'
google-gadgets-qt-0.10.5-6.fc10.x86_64
qt-4.5.0-14.fc10.i386
dbus-qt-0.70-4.fc9.x86_64
qtscriptbindings-0.1.0-5.fc10.x86_64
pinentry-qt-0.7.4-5.fc9.x86_64
qt3-MySQL-3.3.8b-17.fc10.x86_64
avahi-qt3-0.6.22-12.fc10.x86_64
poppler-qt4-0.8.7-5.fc10.x86_64
freetype-2.3.7-3.fc10.i386
qt3-3.3.8b-17.fc10.x86_64
freetype-devel-2.3.7-3.fc10.x86_64
qt-x11-4.5.0-14.fc10.i386
qt-x11-4.5.0-14.fc10.x86_64
gtk-qt-engine-1.1-4.fc10.x86_64
qt-mysql-4.5.0-14.fc10.x86_64
freetype-2.3.7-3.fc10.x86_64
qt-4.5.0-14.fc10.x86_64
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
משהלא בפורום כעתSite Moderator ת.הצטרפות: 30/08/2003 · הודעות: 985 · מיקום: אלקנה, ישראל
 

הודעה פורסם: 07/05/2009 - 22:44
נושא ההודעה:

תודה Smile

האם יש כאן עוד גיבורים שמוכנים לפתוח תוכנת kde (ר"ל ...) בשביל הבדיקה?

(למרות שלדעתי אפשר כבר לסגור סופית שהבאג קיים. )

משה
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
ypzלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 03/07/2008 · הודעות: 10 ·
 

הודעה פורסם: 07/05/2009 - 22:52
נושא ההודעה:

הבעיה מופיעה גם ב-Slackware 12.2, עם KDE 3.5.10

קוד:

yogev@lazycat:~$ ls /var/log/packages/ | egrep 'qt|freetype'
dbus-qt3-0.70-i486-2
freetype-2.3.7-i486-1
qt-3.3.8b-i486-2
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית ביקור באתר המפרסם  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
אורח · ·
 

הודעה פורסם: 09/05/2009 - 07:59
נושא ההודעה:

ככה זה נראה ב-arch qt4.5 kde4.2.71

http://yfrog.com/0psnapshot1nnep
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
mksoftלא בפורום כעתSite Admin ת.הצטרפות: 17/03/2002 · הודעות: 10252 · מיקום: כדור הארץ
 

הודעה פורסם: 09/05/2009 - 12:18
נושא ההודעה:

כך זה נראה אצלי:

Image

ArchLinux עם qt 4.5.1
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
ליאור_דלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 05/09/2005 · הודעות: 66 ·
 

הודעה פורסם: 09/05/2009 - 13:01
נושא ההודעה:

ככה זה נראה אצלי

Image

debian stable with qt4.4.3
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית ביקור באתר המפרסם  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
elcucoלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 14/10/2003 · הודעות: 6114 ·
 

הודעה פורסם: 09/05/2009 - 14:10
נושא ההודעה:

תודה לעוזרים,

בינתיים היחיד שמצליח לשחזר את הבעייה זה משה. עכשיו השאלה היא, האם הבעייה היא בסלק (הוא היחיד עם ההפצה הזאת לא?), או האם הבעייה במחשב של משה.

עוד כיווני חקירה, באיזה פוטים אתם משתמשים? אצלי אין את הגופנים של מיקרוספט, רק החופשיים (culmus, freefonts, bistream).
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
אורח · ·
 

הודעה פורסם: 09/05/2009 - 14:29
נושא ההודעה:

גם אצלי, אותה בעיה, עם הגופנים של מיקרוסופט.
על ארצ', עם (נראה לי) qt4.5

Image

אסף.
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
meijinלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 21/12/2008 · הודעות: 659 ·
 

הודעה פורסם: 09/05/2009 - 14:33
נושא ההודעה:

Anonymous :
גם אצלי, אותה בעיה, עם הגופנים של מיקרוסופט.
על ארצ', עם (נראה לי) qt4.5

Image

אסף.

ההודעה הזאת היא שלי.
בוודאות - qt4.5.1 על ארצ', תחת גנום דווקא.

קוד:

[assaf@laptop ~]$ pacman -Qi qt
Name           : qt
Version        : 4.5.1-2
URL            : http://www.qtsoftware.com/
Licenses       : GPL3  LGPL 
Groups         : None
Provides       : qt4=4.5.1 
Depends On     : libpng  mesa  fontconfig  libtiff  libmng  sqlite3  libxrandr 
                 glib2  libxi  dbus  libxcursor  libxinerama  libxrender 
Optional Deps  : postgresql-libs
                 libmysqlclient
                 unixodbc
Required By    : skype  smplayer  vlc 
Conflicts With : qt4 
Replaces       : qt4 
Installed Size : 84848.00 K
Packager       : Pierre Schmitz <pierre@archlinux.de>
Architecture   : i686
Build Date     : IDT 17:06:06 2009 אפר 24 ו'
Install Date   : IDT 16:10:59 2009 אפר 25 ש'
Install Reason : Explicitly installed
Install Script : No
Description    : A cross-platform application and UI framework


אסף.
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית ביקור באתר המפרסם  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
mksoftלא בפורום כעתSite Admin ת.הצטרפות: 17/03/2002 · הודעות: 10252 · מיקום: כדור הארץ
 

הודעה פורסם: 09/05/2009 - 17:19
נושא ההודעה:

שימו לב שדיאגו הוסיף תיקון לקוד (הודעה מתחת), וודאו שהיישום המצולם כולל את התיקון.
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
elcucoלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 14/10/2003 · הודעות: 6114 ·
 

הודעה פורסם: 09/05/2009 - 17:26
נושא ההודעה:

אם אני מבין נכון, מה ש־meijin מציג גם בסדר, הבעייה קורית כאשר יש יוד וקמץ.

כדי למנוע בעיות ולהקל על בודקים, אני מדביק פה את התוכנית החדשה במלואה. כדי להפעיל אותה, יש ליצור ספרייה חדשה ולשמור את הקובץ באותו שם של הספרייה. אחרי זה להפעיל
קוד:
 qmake -project; qmake; make
ואז להפעיל את התוכנית החדשה.

נ.ב: אין קשר ל־kde3, אין צורך להזכיר את זה. למעשה אין קשר גם ל־kde4, התוכנית הזאת לא משתמש בכלל ב־kde4 אלא רק ב־qt4.

קוד:

#include <QApplication>
#include <QMainWindow>
#include <QLabel>
#include <QByteArray>
#include <QString>
#include <QTextCodec>
#include <QDebug>

/*
To compile:
qmake -project
qmake
make

*/
int main( int argc, char *argv[] )
{
   QApplication app(argc,argv);
   QMainWindow window;
   QLabel l;
   
   QTextCodec *codec = QTextCodec::codecForName("WINDOWS-1255");
   QByteArray borkedTextBin;
   
   // 00000180  2f 2f 58 58 58 f7 c7 e9  c8 cc ed 58 58 58 0a 09  |//XXX......XXX..|
   //XXXקַיָּםXXX
   borkedTextBin.append( '-' );
   borkedTextBin.append( 'Z' );   
   borkedTextBin.append( 0xf7 );
   borkedTextBin.append( 0xc7 );
   borkedTextBin.append( 0xe9 );
   borkedTextBin.append( 0xc8 );
   borkedTextBin.append( 0xcc );
   borkedTextBin.append( 0xed );
   borkedTextBin.append( 'Y' );
   borkedTextBin.append( '-' );
   
   
   QString borkedText = codec->toUnicode(borkedTextBin);
   QString html = QString("%1").arg(borkedText);
   
   window.show();
   l.setText(html);
   window.setCentralWidget(&l);
   return app.exec();
}
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
shlomifלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 12/08/2003 · הודעות: 26 · מיקום: תל אביב
 

הודעה פורסם: 09/05/2009 - 19:43
נושא ההודעה: נראה בסדר

אצלי, התוכנית החדשה של דיאגו מציגה את הטקסט בסדר, חוץ מהעבודה שיש ליוד נקודה קטנה לצידו (דגש?)
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דוא\ ביקור באתר המפרסם כתובת AIM Yahoo Messenger MSN Messenger מספר ICQ 
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
הצגת הודעות מלפני:     
מעבר אל:  
כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
תגובה לנושא
צפיה בנושא הבא Printable version התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות צפיה בנושא הקודם
PNphpBB2 © 2003-2004 

תוכן הדיון

  1. משה
  2. CooL_SPoT
  3. elcuco
  4. משה
  5. פיל-קטן
  6. משה
  7. elcuco
  8. elcuco
  9. משה
  10. משה
  11. elcuco
  12. משה
  13. elcuco
  14. משה
  15. elcuco
  16. משה
  17. elcuco
  18. משה
  19. אורח
  20. משה
  21. ypz
  22. אורח
  23. mksoft
  24. ליאור_ד
  25. elcuco
  26. אורח
  27. meijin
  28. mksoft
  29. elcuco
  30. shlomif
  31. elcuco
  32. meijin
  33. elcuco
  34. משה

Google Ads