ווטסאפ - לינוקס, BSD, קוד פתוח ותוכנה חופשית בעברית. Whatsup - Linux, BSD, open source and free software in Hebrew

 
 
  כניסת חברים · רישום · שכחתי סיסמה  
tux the penguin
תגובה לנושא
צפיה בנושא הבא Printable version התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות צפיה בנושא הקודם
queencyלא בפורום כעת ת.הצטרפות: 13/11/2008 · הודעות: 2064 ·
 

הודעה פורסם: 03/09/2019 - 14:39
נושא ההודעה: שאלה בתכונת פיתון לWEB

שלום לכולם
פתחתי דף אינטרנט דרך פיתון
ויש שם קוד גאווה סקריפט שאני מעוניין להפעיל
אני משתמש ב URLLIB2

קוד:

<script type="text/javascript">
//<![CDATA[
var theForm = document.forms['aspnetForm'];
if (!theForm) {
    theForm = document.aspnetForm;
}
function __doPostBack(eventTarget, eventArgument) {
    if (!theForm.onsubmit || (theForm.onsubmit() != false)) {
        theForm.__EVENTTARGET.value = eventTarget;
        theForm.__EVENTARGUMENT.value = eventArgument;
        theForm.submit();
    }
}
//]]>
</script>



איך אני מבצע שליחה של הטופס לאחר שעדכנתי את השדות שלו אבל דרך פיתון ?
בתודה לעונים.

_________________
מערכת: GNU/Linux debian
 
 צפיה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית ביקור באתר המפרסם  
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
אורח · ·
 

הודעה פורסם: 03/09/2019 - 16:10
נושא ההודעה:

תשובה קצרה - אתה לא.

תשובה ארוכה - אתה לא מסוגל לדעת שהמידע השתנה, ואתה לא יודע לקחת את השדות שמולאו כי אין לך גישה ל DOM. אתה לא יושב על דפדפן אלא על שרת.

עם urllib2 או כל דבר אחר, זה אפילו לא משנה, אתה יכול לעשות POST של שדות במבנה נכון, אבל לא קשור לדף שנמצא בדפדפן, אלא כפעולת HTTP לא קשורה לדף.
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
אורח · ·
 

הודעה פורסם: 03/09/2019 - 16:26
נושא ההודעה:

צודק .

שכחתי לאמר שהמידע על ה POST נמצא בדף הHTTP
וניתן לכרות אותו .
נניח:
שדה א הוא foo
שדה ב הוא bar

איך מבצעים גישה חדשה דרך אובייקט URLLIB2 עם השמת השדות החדשים?
בתודה מראש
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
בטיטואורח · ·
 

הודעה פורסם: 03/09/2019 - 17:44
נושא ההודעה:

נראה לי שאתה צריך לחדד לעצמך את המושגים של קליינט וסרבר
בראוזר ו urlib אלו שני קליינטים שונים ואסור שתהיה זרימת מידע ביניהם
או שתשלח ב POST את הפרמטרים עם urlib או שתעשה את זה דרך הבראוזר.

ואל תתן למוצרי בדיקות אוטומטיות כמו Selenium WebDriver לבלבל אותך
 
   
תגובה  עם ציטוט חזרה למעלה
חזרה לתוכן הדיון
הצגת הודעות מלפני:     
מעבר אל:  
כל הזמנים הם GMT + 2 שעות
תגובה לנושא
צפיה בנושא הבא Printable version התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות צפיה בנושא הקודם
PNphpBB2 © 2003-2004 

תוכן הדיון

  1. queency
  2. אורח
  3. אורח
  4. אורח [בטיטו]

Google Ads